Cadde Aleyna Kalaycıoğlu'ndan Berkay açıklaması! 'Allah'a havale ettim'

Aleyna Kalaycıoğlu'ndan Berkay açıklaması! 'Allah'a havale ettim'

14.10.2023 - 07:35 | Son Güncellenme:

Şöhrete kavuştuğu 'Survivor' yarışmasından sonra şarkıcılığa soyunan Aleyna Kalaycıoğlu, "Berkay ile sıkıntılı olaylar yaşadım. Şarkım üzerinden kazandığım haklarımı alamadım" sözleriyle dikkat çekmişti. 'Survivor 2024 All Star' kadrosunda da yer alacağı duyurulan Kalaycıoğlu, ünlü popçu hakkında yeni bir açıklamaya imza attı.

Aleyna Kalaycıoğlundan Berkay açıklaması Allaha havale ettim

Aleyna Kalaycıoğlu, önceki gece Bebek'de objektiflere yansıdı. Yardımcısı ile hem sohbet edip hem de yürüyüş yapan Kalaycıoğlu, basın mensuplarının sorularını da cevapladı.

Haberin Devamı

"BOŞ VAKTİM YOK"

Survivor All Star'a da katılacak olan 25 yaşındaki, güzel, "Bir yandan stüdyo, bir yandan idmanlarım devam ediyor. Ocak ayında gideceğiz, daha vakit var fakat boş vaktim yok. Sosyal hayat çok azaldı gibi şu an. Çalışmaya devam ediyorum." diyerek boş zamanı olmadığını belirtti.

Aleyna Kalaycıoğlundan Berkay açıklaması Allaha havale ettim

"HAK ETTİĞİM PARAYI VERMESİ ONU YOKSUL YAPMAYACAKTI"

Aleyna Kalaycıoğlu, geçtiğimiz aylarda Berkay Şahin'e olan kızgınlığını dile getirmişti.

Çok ağzım yandı, artık kendi işimi kendim yapacağım. Berkay’da da bayağı sıkıntılı şeyler yaşadım, şarkımın gelirlerini vermedi, kötü durumlar yaşadım. Kendisiyle defalarca görüştüm, hak ettiğim gelirleri bana vermesi onu yoksul yapmayacaktı.

"NEREYE PARA YATIRDI BİLMİYORUM"

Ünlü popçu ise "Bu konunun muhatabı ben değilim. Yapım şirketi açtım, doğrudur. Yapım şirketine yatırım yaptım ancak bu şirketi ben yönetmiyorum. Şirketi yöneten Okan Bey (Hiperaktif Müzik Genel Müdürü Okan Genç) ve kendisi de gerekli açıklamayı yaptı" yanıtını vermişti.

Aleyna Kalaycıoğlundan Berkay açıklaması Allaha havale ettim

Haberin Devamı

Berkay, "Aleyna'yı tanımıyordum. Bir arkadaşım rica etti, ben de şirkete yönlendirdim. İyilik yaptım; nereye para yatırdı, nereden para aldı bilmiyorum" ifadelerini kullanmıştı.

"ONUN DA İKİ TANE KIZ ÇOCUĞU VAR"

Aleyna Kalaycıoğlu, Berkay ile yaşadığı sorunun çözülüp çözülmediği sorusu üzerine, "Ben daha fazla konuşmak istemiyorum bu konuyla ilgili. Onun da iki tane kız çocuğu var. Ben Allah'a havale ettim. Zamanım da yok açıkçası" şeklinde konuştu.

Aleyna Kalaycıoğlundan Berkay açıklaması Allaha havale ettim