Cadde Aleyna Tilki: Fotoğraflarda abartı hiçbir şey yok

Aleyna Tilki: Fotoğraflarda abartı hiçbir şey yok

17.11.2022 - 07:45 | Son Güncellenme:

Konserlerinde tercih ettiği iddialı kostümlerinin yanı sıra sosyal medya paylaşımlarıyla da çok konuşulan genç şarkıcı Aleyna Tilki, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Genç şarkıcı, sosyal medyadan paylaştığı ve birçok eleştiri aldığı pozlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Aleyna Tilki: Fotoğraflarda abartı hiçbir şey yok

HÜSEYİN ALTUN/ MİLLİYET

Haberin Devamı

Genç şarkıcı Aleyna Tilki, geçtiğimiz haftalarda Amerikan müzik dergisi Billboard'a röportaj vermiş, ardından üç milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından odasında iç çamaşırlarıyla objektif karşısına geçtiği bir pozunu yayınlamıştı.

"SİZİN İLGİ ALANINIZ BENİM İÇ ÇAMAŞIRIM"

Ünlü şarkıcı, sosyal medyada paylaştığı karelere gelen tepkilere ise "Son fotomu muhafazakarlık adı altında eleştirenler; hiçbiriniz muhafazakar falan değilsiniz. Eğer algınız bir önceki gün bir Türk kadını olarak Billboard’a verdiğim röportajı değil, son fotoğrafıma reaksiyon veriyorsa sizin ilgi alanınız başarı değil, benim iç çamaşırımdır. Ki benim gerçekten temiz bir yerden muhafazakar olanlara saygım derin ve sonsuzdur. Dedelerimi, anane babaannelerimiz bize kıymetli şeyler öğretti. Onların ortamında inanın iç çamaşırıyla gezmiyorum. Ama sahte muhafazakarlarla bir iç çamaşır partisi yapmak isterim" cevabını vermişti.

Aleyna Tilki: Fotoğraflarda abartı hiçbir şey yok

Haberin Devamı

"HERKES O FOTOĞRAFI KONUŞTU"

Sosyal medyada yazdıklarına açıklık getiren şarkıcı, “Sosyal medyada sosyal deneyler yapıyorum. İki gün önce Billboard’a röportaj veren ilk Türk kadın hatta insan ben oldum. Bu benim için çok heyecanlıydı. Bana kadın idollerimi sorduklarında Selda Bağcan’dan bahsetme şansım oldu. Hayallerinin peşinden giden kadınlarla röportaj yapmak istemişler ve beni seçtiler. Benim için çok onur verici bir şeydi. Ertesi gün de fotoğraf paylaştım. Herkes o fotoğrafı konuştu ama kimse Billboard’a verdiğim röportajı, anlattığım şeyleri konuşmadı. Öyle olunca ben de gerçekleri söylemek zorunda kaldım" şeklinde konuşmuştu.

"PSİKOLOG GİBİYİM"

Aleyna Tilki, “Algıları benim iç çamaşırım olmasaydı Billboard röportajı hakkında da yorum yaparlardı. Toplumsal bir deney olarak varlığım yani. Herkes görsün toplumun ne olduğunu. Toplum benimle alakalı olduğu sürece ben de toplumla alakalı konuşmaya devam edeceğim. Toplum hakkında analizlerimi de paylaşmaya devam edeceğim. Doğuştan benim yeteneğim insanların çocuk yanlarıyla kontak kurmam olduğu için psikolog gibiyim. Psikolog değilim ama böyle bir yeteneğim var” ifadelerini kullanmıştı.

Aleyna Tilki: Fotoğraflarda abartı hiçbir şey yok

Haberin Devamı

"İNSANLARIN OLUMLU DÜŞÜNCELERİ MUTLU EDİYOR"

Ünlü şarkıcı önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Yol kenarında telefonuyla biriyle mesajlaşan Tilki, yaklaşık 15 dakika şoförünün gelmesini bekledi. Objektiflere poz veren Aleyna Tilki, "Şarkımız gayet güzel gidiyor ve çok olumlu tepkiler alıyorum. İnsanların olumlu düşünceleri beni mutlu ediyor" dedi.

"BANA ÇOK GÜZEL NASİHATLAR VERDİ"

Geçtiğimiz hafta Özcan Deniz'in sahnesini dinlemeye giden ve bir ara çıkıp şarkılar seslendiren Tilki, Deniz'den nasihatler de almıştı. Tilki, o cümleler ile alakalı da "Özcan Deniz, muhteşem bir müzisyen ve oyuncu. Yeteneklerini ve aynı zamanda kişiliğini tartışmak saçma olur. Meslek büyüğüm ve bir abim olarak bana çok güzel nasihatler verdi. Çok güzel şeyler söyledi. Tekrardan çok teşekkür ediyorum kendisine" diye konuştu.

Aleyna Tilki: Fotoğraflarda abartı hiçbir şey yok

"YORUMLAR NORMAL DEĞİL"

Aleyna Tilki, sosyal medyadan paylaştığı ve birçok eleştiri aldığı pozları ile alakalı da şöyle söyledi:

Eğer beni düşünüyorlarsa acayip acayip yorumlarda bulunmazlar. Benim psikolojimi düşünüyorlar ama bazılarının kendi söyledikleri ve yaptıkları yorumlar da normal değil. Bence fotoğraflarda abartı hiçbir şey yok.