Cadde Aleyna Tilki'den 'Yaz Yaz Yaz' açıklaması! 'Herkes neye bakarsa onu görür'

Aleyna Tilki'den 'Yaz Yaz Yaz' açıklaması! 'Herkes neye bakarsa onu görür'

01.09.2023 - 07:05 | Son Güncellenme:

Şarkıcılık kariyeri ve özel hayatıyla adından sıkça söz ettirmeyi başaran Aleyna Tilki ile rock grubu Mor ve Ötesi, geçtiğimiz ay Şehrazat imzalı Ajda Pekkan klasiği 'Yaz Yaz Yaz'ı yeniden yorumlamıştı. Rumelihisarı'nda objektiflere yansıyan 23 yaşındaki popçu, çok konuşulan ve bazı olumsuz yorumları da beraberinde getiren yeni projesi hakkında açıklama yaptı.

Aleyna Tilkiden Yaz Yaz Yaz açıklaması Herkes neye bakarsa onu görür

Aleyna Tilki, geçtiğimiz gece Rumelihisarı'nda görüntülendi. Yanında bulunan iki erkek arkadaşı ile dolunayı çeken şarkcı ve arkadaşları, flaşların patlamasıyla şaşkınlıklarını gizleyemedi. Tilki, “Mavi Ay var bu gece. Onu kaçırmamak için çekiyoruz. Klip veya başka bir şey için değil, kendimiz için çekiyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Son olarak Serdar Ortaç’ın ‘Ayrı Gitme’ şarkısını seslendiren popçu, "İki senedir çıkmayı bekliyordu zaten. Doğru zamanda çıktı” yorumunda bulundu.

Aleyna Tilkiden Yaz Yaz Yaz açıklaması Herkes neye bakarsa onu görür

"HEP GÜZEL ŞEYLER GÖRÜYORUM"

Genç şarkıcı ile Mor ve Ötesi'nin birlikte seslendirdiği ‘Yaz Yaz Yaz’ parçası sonrası hem Harun Tekin hem de müzik grubu hakkında bazı olumsuz yorumlar gelmişti. "Aleyna Tilki ne alaka?", "Başka sanatçı mı yoktu?", "Aleyna ile olmamış", "Sizin kalitenizde değil" şeklindeki mesajlar hatırlatılan Tilki'den eleştirilere cevap geldi.

Aleyna Tilkiden Yaz Yaz Yaz açıklaması Herkes neye bakarsa onu görür

Ben çok mutluyum. Herkes neye bakarsa onu görür. Kalbimi açıp baktığım zaman hep güzel şeyler görüyorum. Sıkıntı yok. Biri senin hakkında kötü konuşmak isterse, ardındaki kötü şeylere karıştırmak ister ama biri senin hakkında iyi konuşursa, ardındaki iyi şeylere bakar. Ben öyle düşünüyorum.

"ÖYLE BİR ŞEY YOK"

Geçtiğimiz günlerde çıkan "Aleyna Tilki ve arkadaşları Cihangir’deki bir otel odasında parti vermek istedi. Yüksek sesten dolayı uyarılan şarkıcı, gece sonunda oteli terk etmek zorunda kaldı" haberleri sorulan popçu, "Öyle bir şey yok. Böyle gerçek olmayan haberler çıkabiliyor. Onlar hakkında da cevap vermek istemiyorum” ifadelerini kullandı.

Aleyna Tilkiden Yaz Yaz Yaz açıklaması Herkes neye bakarsa onu görür