Cadde Ali Atay'dan Hazal Kaya'ya: Ben Leyla'mı gerçekten buldum!

Ali Atay'dan Hazal Kaya'ya: Ben Leyla'mı gerçekten buldum!

15.02.2024 - 10:53 | Son Güncellenme:

Hazal Kaya ile evli olan ve iki çocuk sahibi olan Ali Atay, önceki gün katıldığı programda dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Eşini hala ilk günkü gibi kıskandığını söyleyen Atay, "Benim hayatımı işgal eden bir Leyla ve ben onu bulmuşum diyebiliyorum" dedi.

Ali Ataydan Hazal Kayaya: Ben Leylamı gerçekten buldum

Hazal Kaya ile Ali Atay, 2019 yılında dünyaevine girdi. Mutlu beraberlikleri devam eden ünlü çiftin Fikret Ali ve Süreyya Leyla adında iki çocuğu oldu.

Haberin Devamı

YÜZÜNÜ İLK KEZ GÖSTERDİ

Çiftin kızı geçtiğimiz günlerde 1 yaşına bastı. Kızına doğum günü partisi düzenleyen Hazal Kaya, Leyla Süreyya'nın yüzünü ilk kez gösterdi.

Ali Ataydan Hazal Kayaya: Ben Leylamı gerçekten buldum

Ünlü oyuncu Ali Atay, katıldığı programda özel hayatına dair açıklamalarda bulundu.

"O SÜREÇLERİ ATLATTIK BİZ MESALA"

Sunucunun “Sen Leyla’nı buldun mu?” sorusuna Ali Atay şu yanıt verdi:

Buldum yüzde yüz. Bundan sonrası için ne olur? Ben şu an ile ilgilenen biriyim ama Leyla’mı gerçekten buldum. Kavgalar dövüşler, birbirimizi hırpalamalar, bir kitap okursun hani paramparça edersin ya kitabı, biz gerçekten birbirimize öyle davranıyoruz, şefkat de var hırçınlık da… Böyle olunca çok rahatlıkla gidebileceğin durumlar yaratıyorsun öyle bir an geliyor ki benim burada durmamım bir anlamı yok diyebiliyorsun. Aşk var ama benim kendime olan durumum ne olacak hissiyle… Kaza kaza bir maden işçisi gibi, o ilişkinin içindeki dürüstlüğü arayıp bulana kadar birbirini hırpalıyorsun, o süreçleri atlattık biz mesela… Bunu konuşuyoruz da; artık diyorsun ki karanlık tarafıyla da Leyla, aydınlık tarafıyla da Leyla, benim hayatımı işgal eden bir Leyla ve ben onu bulmuşum diyebiliyorum…

Ali Ataydan Hazal Kayaya: Ben Leylamı gerçekten buldum

"İLK GÜNKÜ GİBİ KISKANIYORUM HEM DE"

Ali Atay eşi Hazal Kaya'yı kıskandığını "Kıskanıyorum. Bende kıskançlık duygusu var. Bunu gizlemiyorum. Karımı kıskanmıyorum diyemem, o da kıskanıyor. İlk günkü gibi kıskanıyorum hem de! Gerçekten net bunu yaşıyorum…" sözleriyle ifade etti.

Ali Ataydan Hazal Kayaya: Ben Leylamı gerçekten buldum

"HAZAL’DAN KİM KORKMAZ?"

Sunucunun "Hazal’dan korkuyor musun?" sorusu üzerine “Hazal’dan kim korkmaz? Hazal’dan korkulur çünkü güçlü bir kadın. En sevdiğim şey, ilişkilerimde de güçlü insan, ayakta durabilen, istikrarlı, güven veren; bir kadının böyle olması… Evimde böyle bir kadın var" yanıtını verdi.

Ali Ataydan Hazal Kayaya: Ben Leylamı gerçekten buldum