Cadde Masterchef All Star'da Alican'ın eline ne oldu? İlk eleme adayları belli oldu

Masterchef All Star'da Alican'ın eline ne oldu? İlk eleme adayları belli oldu

15.11.2023 - 00:39 | Son Güncellenme:

Masterchef All Star yeni haftada takımlar belli oldu. Mavi takımın kaptanı Barbaros olurken kırmızı takımın kaptanı Tolga oldu. İlk dokunulmazlık oyununu dün avantajı kazanan takım kazandı. Öte yandan Alican'ın neden elini sardığı ortaya çıktı.

Masterchef All Starda Alicanın eline ne oldu İlk eleme adayları belli oldu

Masterchef All Star haftaya dolu dolu başladı. Mavi ve kırmızı takım arasında kıyasıya rekabetin yaşandığı Masterchef'te kaptanlar ilk olarak lokma yaptılar. Kazanan kırmızı takımın kaptanı Tolga oldu. Kırmızı takım bu sayede menüyü önceden görme kazanma şansı yakaladı.

Haberin Devamı

ALİCAN ELİNİ NEDEN SARDIĞINI AÇIKLADI

Kırmızı ve mavi takım bugün dokunulmazlık için mücadele etti. Stüdyoya gelen yarışmacılardan Alican'ın elinin sarılı olduğu görüldü. Alican yaptığı açıklamada, "Hareket ettiremiyorum fazla. Hastalığımdan dolayı taktım, kötü bir görüntü görünmesin diye aslında o yüzden bandajladım." dedi. Devam edebilecek misin sorusuna, "Elimden geleni yapacağım" açıklamasında bulundu.

Masterchef All Starda Alicanın eline ne oldu İlk eleme adayları belli oldu

DOĞU EKSPRESİ KONSEPTİ YAPTILAR

Jüriler kırmızı takımın kaptanı olan Tolga'ya, Doğu Ekspresi'nin geçtiği illerden yemek seçenekleri sundu. Tolga bu seçeneklerden Ankara'dan sazan balığı köftesi, Kırıkkale'den tuvalak, Kayseri'den nevzine, Sivas'tan pehli, Erzincan'dan pirpirim aşı, Erzurum'dan kesme çorbası ve Kars böreği seçti.

Haberin Devamı

CEMRE ÇİFT TADIM YAPTI

Mavi takımda yarışan Cemre çift tadım yaptı. Bunu fark eden Mehmet şef Cemre'yi uyardı. Cemre yemeğini ikinci kez yapmak zorunda kaldı.

KIRMIZI TAKIM KAZANDI

Haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kırmızı takım 4-3 kazandı.

POTAYA GİDEN İSİMLER BELLİ OLDU

Haftanın ilk dokunulmazlığını Cemre kazandı. Cemre, eleme adayı olarak Dilara'yı söyledi. Diğer eleme adayı ise Ayaz oldu.