Cadde Alina Boz ile Umut Evirgen balayına gidemedi!

Alina Boz ile Umut Evirgen balayına gidemedi!

16.12.2023 - 07:07 | Son Güncellenme:

Yaz başından beri aşk yaşayan işletmeci Umut Evirgen ile oyuncu Alina Boz, 2 Aralık'ta nikâh masasına oturmuştu. Ünlülerin akın ettiği düğün, günlerce magazin gündeminden düşmemişti. Ünlü çift, son olarak bir AVM'de görüntülendi.

Alina Boz ile Umut Evirgen balayına gidemedi

Tuba Büyüküstün, Melisa Şenolsun ve Serenay Sarıkaya gibi ünlüler dünyasından birçok isimle yaşadığı birlikteliklerle adından sıkça söz ettirmeyi başaran işletmeci ve yönetmen Umut Evirgen, bir süre önce oyuncu Alina Boz ile yeni bir aşka yelken açmıştı.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz aylarda Paris tatiline giden ikili, yüzük takmıştı. Alina Boz, sevgilisiyle siyah-beyaz aşk karelerini sosyal medya hesabından yayınlamayı ihmal etmemişti.

Alina Boz ile Umut Evirgen balayına gidemedi

ÜNLÜLER AKIN ETTİ

Ünlü çift, 2 Aralık'ta ise yakın dostları ve ailelerinin katılımıyla gerçekleşen bir törenle hayatlarını birleştirmişti. Alina Boz’un şahitliğini Burak Can ve Cemre Beygüven üstlenirken, Umut Evirgen’in şahitleri Özge Özpirinçci ile Fatih Terim olmuştu.

Alina Boz ile Umut Evirgen balayına gidemedi

Ünlülerin akın ettiği törende Alina Boz Vivienne Westwood marka gelinlik giymiş; Umut Evirgen ise özel dikim smokin tercih etmişti. Misafirler, Şef Somer Sivrioğlu'nun özel olarak hazırladığı menüdeki yemekleri yemişti.

Alina Boz ile Umut Evirgen balayına gidemedi

"ÇOK HASTAYIZ"

2 hafta önce evlenen ikili, geçtiğimiz gün Akmerkez'de objektiflere takıldı. Ayaküstü gazetecilerle konuşan çiftten Evirgen, "Çok hastayız. Grip oldum. Sabah-akşam serum alıyorum. 12 gündür yatıyoruz" dedi. Balayında nereye gittikleri de sorulan Evirgen, şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

İyileşirsek gideriz. Daha balayı için plan yapmadık. Buraya da eczaneye geldik.

Alina Boz ile Umut Evirgen balayına gidemedi

Düğünle ilgili konuşan Boz ise "Sevdiklerimizle bir aradaydık. Eski tarzı düğün olsun istedik. İç içe eğlendik" dedi.