Cadde Alina Boz ile Umut Evirgen evleniyor mu? İlk açıklama geldi

Alina Boz ile Umut Evirgen evleniyor mu? İlk açıklama geldi

27.09.2023 - 07:05 | Son Güncellenme:

Oyuncu Alina Boz, 'Minik Serçe' Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer'le (41) dört yıllık birlikteliğine nokta koyduktan kısa süre sonra adı birçok ünlü ile aşk dedikodusuna karışan yönetmen Umut Evirgen'le yeni bir ilişkiye yelken açtı. Önceki gün İstanbul Havaalanı'nda görüntülenen çift, evlenecekleri yönünde çıkan iddialara ilk kez yanıt verdi.

Alina Boz ile Umut Evirgen evleniyor mu İlk açıklama geldi

Tuba Büyüküstün, Melisa Şenolsun ve Serenay Sarıkaya gibi ünlüler dünyasından birçok isimle yaşadığı ilişkilerle adından sıkça söz ettirmeyi başaran Umut Evirgen, kısa süre önce Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer'den ayrılan Alina Boz'a kalbini kaptırmıştı.

Haberin Devamı

Umut Evirgen, Alina’ya duygularının farklı, niyetinin ciddi olduğunu söylemişti. Ünlü çiftin sürpriz aşkı şok etkisi yaratırken tatilde çekilen fotoğrafları uzun süre magazin gündeminde yer almıştı.

Alina Boz ile Umut Evirgen evleniyor mu İlk açıklama geldi

Evirgen'in (33), Boz ile ilgili niyetinin ciddi olduğu ve 25 yaşındaki güzel oyuncuyla evlenmek istediği öne sürülmüştü.

Alina Boz ile Umut Evirgen evleniyor mu İlk açıklama geldi

"GAYET GÜZEL GEÇTİ"

Ünlü çift son olarak geçtiğimiz gece İstanbul Havaalanı'nda objektiflere takıldı. Adana'daki film festivalinden dönen çift, muhabirlerin soruları karşısında; "Gayet güzel geçti. Son dakika değiştirecektik bileti" diyerek güldüler.

Alina Boz ile Umut Evirgen evleniyor mu İlk açıklama geldi

"NAZAR DEĞMESİN"

Haklarında sürekli evlilik haberi çıkan çift, konuyla ilgili ilk kez konuştu. Alina Boz, şu ifadeleri kullandı:

Kasımda Ankara film festivali olacak. Biz orada olacağız. Teklif falan olmadı. Hayırlısı böyle şeyler. Nazar değmesin. Evet yazılmış bir şeyler ama konuşmak bile nazar değdirebilir.

Ardından otoparka giden çift, araçlarına binip oradan ayrıldı.