Cadde Alina Boz ile Umut Evirgen'den aşk pozu!

Alina Boz ile Umut Evirgen'den aşk pozu!

03.08.2023 - 08:35 | Son Güncellenme:

Oyuncu Alina Boz (25), 'Minik Serçe' Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer'le (41) dört yıllık birlikteliğine nokta koyduktan kısa süre sonra adı birçok ünlü ile aşk dedikodusuna karışan yönetmen Umut Evirgen'le (33) yeni bir ilişkiye yelken açtı. Magazin gündemine bomba gibi düşen çiçeği burnunda aşıklardan yeni paylaşım geldi.

Alina Boz ile Umut Evirgenden aşk pozu

Tuba Büyüküstün, Melisa Şenolsun ve Serenay Sarıkaya gibi ünlüler dünyasından birçok isimle yaşadığı ilişkilerle adından sıkça söz ettirmeyi başaran Umut Evirgen, kısa süre önce Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer'den ayrılan Alina Boz'a kalbini kaptırdı.

Haberin Devamı

ÖNCE TAKİBE ALDI, SONRA VEZGEÇTİ!

'2. Sayfa' magazin hesabı, sürpriz aşkın detaylarına yer verdi. İşte dört yıllık birlikteliğin sona ermesi ve sürpriz ilişki adım adım hikayesi...

Alina Boz ile Umut Evirgenden aşk pozu

- Umut Evirgen, Alina Boz’la Eylül 2022'de tanıştı. Beğendiği oyuncuyu sosyal medyada takibe aldı. Alina takibe önce karşılık verse de, sevgilisi Mithat Can yanlış anlamasın diye hemen vazgeçti.

"NİYETİM CİDDİ"

- Alina Boz ile Mithat Can Özer, 10 Temmuz’da ayrıldı. Umut Evirgen, Alina’ya duygularının farklı, niyetinin ciddi olduğunu söyledi.

Alina Boz ile Umut Evirgenden aşk pozu

EVLİLİĞİ 2028'E ERTELEDİ!

- Bu teklif, evlilik planlarını 2028 yılına ertelediği için Mithat Can’ı terk eden Alina Boz'a ‘Umut’ oldu!

- 18 gündür beraber olan Alina Boz-Umut Evrigen çifti, Yunanistan’da birbirlerini tanıyor. Her şey yolunda giderse evlilik yakın.

Haberin Devamı

Alina Boz ile Umut Evirgenden aşk pozu

YENİ POZ

Günlerdir magazin gündemini meşgul eden çift, son olarak Alina Boz'un 4.7 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabının hikayeler bölümünden yayınladığı bir fotoğrafla adlarından söz ettirdi.

Sevgilisinin kendisine aşkla baktığı bir anı yayınlayan güzel oyuncunun bu paylaşımı, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.