Cadde Alkışlarla geri döndü

Alkışlarla geri döndü

18.05.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Eski eşi Amber Heard’e karşı zafer kazanmasından bu yana ilk kez 76. Cannes Film Festivali’ne katılan Johnny Depp’in, Kral 15. Louis performansı 7 dakika boyunca ayakta alkışlandı.

Alkışlarla geri döndü

Fransa’nın güneyinde bulunan Cannes kentinde 76’ncısı düzenlenen Cannes Film Festivali’ne ünlü Amerikalı oyuncu Johnny Depp’in kırmızı halıya geri dönüşü damga vurdu. Geçen yıl eski eşi Amber Heard’ün istismar ve şiddet iddialarına karşı kendini aklayarak mahkemeyi kazanan Depp, davadan bu yana ilk kez kırmızı halıya çıktı. Depp, ekranlara geri dönüş filmi “Jeanne du Barry”nin Cannes Film Festivali’ndeki prömiyerinde 7 dakika boyunca ayakta alkışlandı. Filmde Kral 15. Louis’i canlandıran 59 yaşındaki Depp, alkışların ardından gözyaşlarını tutamadı. Öte yandan, Festivalin kırmızı halısında mor renkli güneş gözlükleriyle Depp’i gören hayranları, oyuncuya büyük ilgi gösterdi.

Haberin Devamı

Alkışlarla geri döndü

Michael Douglas: Festivalden daha yaşlıyım

Amerikalı oyuncu Michael Douglas, festivalin açılışına damga vurdu. Altın Palmiye Onur Ödülü’ne layık görülen, Temel İçgüdü, Öldüren Cazibe gibi filmlerde rol alan usta oyuncu Douglas, ödülünü efsanevi oyuncu Catherine Deneuve’den aldı. Cannes’a kendisi gibi oyuncu olan eşi Catherine Zeta-Jones ve kızları Carys Zeta-Jones ile katılan 78 yaşındaki Douglas, ödülünü alırken “Ben bu festivalden bile yaşlıyım” demesi katılımcıları kahkahaya boğdu.

Mavi uyumu

Oscar ödüllü oyuncu Helen Mirren’in (77), mavi elbisesiyle uyumlu mavi saçları büyük dikkat çekti.

Alkışlarla geri döndü

Anneye benzemiş

Kill Bill ve Pulp Fiction filmlerindeki oyunculuğu hâlâ unutulmayan Amerikalı yıldız Uma Thurman, Cannes Film Festivali’ndeki kırmızı halıya 21 yaşındaki oğlu Levon Roan Thurman-Hawke ile çıktı. Thurman, Dior marka dalgalı prenses tarzı elbisesiyle zarafet içinde poz verdi.

Haberin Devamı

Alkışlarla geri döndü