Cadde Alper Kul'un çocukları gözünü morarttı!

Alper Kul'un çocukları gözünü morarttı!

27.12.2023 - 07:15 | Son Güncellenme:

Kendisi gibi oyuncu Aylin Kontante ile mutlu bir evlilik sürdüren Alper Kul, önceki gün katıldığı davette muhabirlerin sorularını yanıtladı. İki erkek çocukla baş etmenin zorluklarından bahseden oyuncu, gözündeki morlukla dikkat çekti.

Alper Kulun çocukları gözünü morarttı

Güldür Güldür Show programında oynadıkları İsmail ve Burcu karakterleri ile tanınan oyuncular Alper Kul ile Aylin Kontente Kul, 2012 yılından bu yana evliler. İki oğulları bulunan ünlü çift, magazinden uzak sade bir hayat sürdürüyor.

Haberin Devamı

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 11 ilimizi ağır şekilde etkileyen depremlerde fiilen görev alan ve yardım ekiplerine şoförlük yapan Alper Kul, beraber hareket ettiği yardım ekibi SAR Arama Kurtarma ekiplerinin eğitimine eşi ile beraber katılmıştı.

FOTOĞRAFLARINI PAYLAŞIP DUYGULARINI İLAN ETTİ

Burada çekildikleri bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşan Alper Kul eşi Aylin Kontente Kul için, "Ben bu kadını çok seviyorum. inanılmaz bir insan" ifadesini kullanmıştı.

Alper Kulun çocukları gözünü morarttı

ÖZEL HAYATIYLA İLGİLİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Önceki gün davete katılan Alper Kul "Harika bir iş çıkarmış Erdil. Hayran kalmamak mümkün değil. Gerçekten çok beğendim"  diyerek düşüncelerini dile getirirken özel hayatıyla ilgili de açıklamalarda bulundu.

Alper Kulun çocukları gözünü morarttı

Haberin Devamı

"SAHNEDE KOMİK OLDUĞUMA BAKMAYIN!"

"İş dışında genellikle evdeyim" diyen Kul, "Oğullarım Arel ve Leo ile vakit geçiriyorum. Onlarla birlikte olmak çok  huzurlu ve keyifli. Kız çocuğumuz olmadığı için neyle mücadele ettiğimizin tam farkında değiliz ama erkek çocuk babası olmak gerçekten zor. Bazen ben bazen de Aylin yumuşak davranıyor. O şekilde idare ediyoruz. Benim sahnede komik olduğuma da bakmayın. Sert biriyimdir" dedi.

Alper Kulun çocukları gözünü morarttı

"OĞLUM VAR DEDİM YA!"

Üçüncü çocuk düşünmediklerini sözlerine ekleyen oyuncu muhabirlerin gözündeki morlukların nedenini sormasına ise gülerek "Oğlum var dedim ya!" diyerek cevap verdi.

Alper Kulun çocukları gözünü morarttı