Cadde Altay: Ben boş durmayı sevmem

Altay: Ben boş durmayı sevmem

06.04.2024 - 17:43 | Son Güncellenme:

Gerçek adı Mehmet Altay Biber olan Altay, önceki gün İstinyePark’ta objektiflere yansıdı. Tarzıyla ve sıcak kanlılığıyla dikkat çeken ünlü şarkıcı, hayatıyla ilgili gelişmeler hakkında samimi açıklamalarda bulundu. Keyfinin yerinde olduğunu belirten isim, bayramda sahnede olacağını da söyledi.

Altay: Ben boş durmayı sevmem

Geçtiğimiz aylarda estetik yaptıranlara göndermelerde bulunan Altay, botoks konusunda söylediği: "Botoks yapmayı bir daha asla düşünmüyorum." sözleriyle magazin camiasında büyük yankı uyandırmıştı.

Haberin Devamı

Başarılı müzik kariyeri olan ünlü isim, son olarak bir AVM'de objektiflere takıldı. 'Kalpsizsin' adlı ilk albümünü 30 yaşındayken, 2000 yılında çıkaran Altay, gazetecilerle sohbet etmeyi ihmal etmedi.

Altay: Ben boş durmayı sevmem

EŞİNİN KIZINI NÜFÜSUNA ALMIŞTI

22 yıl önce dünyaevine girdiği Gülsün Biber ile mutlu bir evliliği olan Altay, geçtiğimiz aylarda katıldığı bir programda eşinin ilk evliliğinden olan kızı Zeynep Biber'i nüfusuna aldığını söylemişti. Altay konuyla ilgili şu ifadeleri kullanmıştı:

Benim kızım tabii ki. Gurur duyuyorum Zeynep'le. Hayatımdaki en büyük değerim Zeynep'tir, ben 'Zeynom' derim. Hayatımdaki gördüğüm en düzgün karakterli insan, sıfır hata.

"ZEYNEP ZATEN BENİM KIZIMMIŞ"

Altay, sunucu Gökay Kalaycıoğlu'nun "Biyolojik baba olmamayı tercih ettin. Tamam Zeynep var ama sizin ayrıca bir çocuğunuz da olabilirdi. Hayatında bu kadar kayıpları olan bir adam olarak cesaret mi edemedin?" sorusuna ise şu yanıtları vermişti:

Haberin Devamı

Alakası yok. Gülo ile flört ederken farklı semtlerde oturuyorduk. Mesai arkadaşlarıma 'Hemen o siteden bir ev buluyorsunuz' dedim. Hemen oraya taşındık. ben Gülo'nun peşinden çok koştum. Zeynep'le bir gün mutfakta bir şeyler hazırlıyorduk. Beni salona götürdü ve 'Annemi çok seviyorsun. Annemle beraber olmana izin veriyorum ama bana söz vereceksin; 'el ele tutuşmak yok, öpüşmek yok, çocuk yapmak yok'. Yaşı 10. Sonra baktım ki Zeynep zaten benim kızımmış. Başka bir çocuğa ihtiyaç duymadım, benim bir kızım var.

"KEYİFLİYİM"

Son olarak AVM'de alışveriş yaparken görüntülenen Altay, gazetecilerle sohbet etti. Çalışmayı ve sahnede olmayı çok sevdiğini söyleyen Altay, “Ben boş durmayı sevmem. İşimi yapmak bana iyi geliyor. Bayramda da 3 ayrı sahnem var. Keyifliyim” diyerek alışverişine devam etti.