Cadde ‘ALTIN YILLAR’ BAŞLIYOR

‘ALTIN YILLAR’ BAŞLIYOR

23.12.2009 - 02:04 | Son Güncellenme:

Yeni yılda yüzünüz hep gülecek. Dikkat çekecek, beğenilecek ve takdir edileceksiniz. Önünüzdeki yedi yılda yükselişiniz devam edecek. 2010’da hayatınızın aşkı da kapınızı çalabilir. Evlilik sürpriz olmaz!

‘ALTIN YILLAR’ BAŞLIYOR

İKİZLER
21 Mayıs - 21 Haziran
Hava - Değişken

Haberin Devamı

Son iki yıldır bir yandan Satürn’ün, diğer yandan Uranüs’ün geren, kısıtlayan, sürprizlerle yoran enerjilerine muhatap oldunuz. Ancak 2010’da her iki gezegen de burç değiştirmeye başlıyor. Bu yeni dönemde, keyif duyduğunuz uğraşlar içine gireceksiniz. Satürn, yaratıcı alanda kendinizi ortaya koyduğunuz tüm konulara ciddiyetle yaklaşacağınızı söylüyor. Hobilerinizi bile ciddiye alabilir, yeteneklerinizi daha çok geliştirebilirsiniz. İlişkilerinizde uzun vadeli bir tutum içinde olabilir, aşk hayatınızı fazlasıyla ciddiye alabilirsiniz. Ekim 2012’ye kadar gevşeyin ve kendinizi aşkın akışına bırakın. Bu dönemde çocuğunuzla da ciddi biçimde ilgilenebilir, ona destek olmak adına yoğun bir uğraş içine girebilirsiniz.
Uranüs’ün 28 Mayıs’ta Koç burcuna geçişi, sosyal hayatınıza yepyeni heyecanlar ve ani değişiklikler getirecek. Geleceğe dönük planlarınızla birlikte içinde bulunduğunuz grup da değişebilir. İlginç arkadaşlar, yeni gruplar hayata bakış açınızı tazeleyecek, canlandıracak.

Haberin Devamı

Hayaller ‘gerçek’ oluyor
Önümüzdeki yedi yıl içinde yaratıcı alanda, yaşam enerjinizi arttıran, sizi daha orijinal kılan çok şey olacak. 2011’den itibaren Uranüs’ün etkisi daha da belirgin hale gelecek.
Bu dönemi anlatan anahtar kelimeler, gelecek planlarının değişmesi, umutların tazelenmesi, yaratıcılığın artması ve hızla değişen arkadaş grupları olacak.
Bu yıl hızlı hareket eden Jüpiter, çok heyecan verici sürprizleri ve yenilenmeleri işaret ediyor. Öncelikle, 18 Ocak-6 Haziran arasında iş hayatınızda, toplumsal ilişklerinizde fırsatlar ve genişleyen olanaklar getirmekte. Bu dönemde düşünceleriniz daha fazla dikkat çekecek, başkaları tarafından daha kolay beğenileceksiniz. Farklı görüşlerinizi, hayallerinizi ilerletme, gerçekleştirme imkanına sahipsiniz. 6 Haziran-9 Eylül arasında şans size gülebilir, geleceğe yönelik beklentilerinizin hızlı biçimde gerçekleştiğini görebilirsiniz. İçinde bulunduğunuz gruplar ve sosyal konular da çok hız kazanacak. Kısaca tazeleneceksiniz. Jüpiter, 9 Eylül’den sonra Balık burcuna geri dönecek ve yine kariyer alanında sizi desteklemeye devam edecek.

Haberin Devamı

Zorlayıcı konular
2010’da birikimlerinizi değerlendirdiğiniz konularda baskılar ve mücadeleler gündeme gelebilir. Daha fazla kazanabilirsiniz fakat finansal konularda profesyonel bir yaklaşım geliştirin.
Mars, 7 Haziran-31 Temmuz ve 28 Ekim-9 Aralık arasında burcunuzla zorlayıcı bir açı oluşturacak. İlk dönemde, eve ait uğraşlar ve güvenlik konularında daha dikkatli ve soğukkanlı davranın.
İkinci dönemde ise, iş konularında hızlı ilerlemeler olabilir. Düşüncelerinizi daha dengeli ve uzlaşıcı biçimde paylaşmaya bakın. Bu dönemde evlilik ve ortaklaşa konular daha fazla mücadele getirebilir. Hukuki konulara ya da açık düşmanlıklara karşı duyarlı olun.

SAĞLIK
2010’da sağlığınızın genel olarak iyi olacağını söyleyebiliriz. 7 Haziran’a kadar oldukça aktif ve enerjiksiniz. 20 Aralık 2009 ve 10 Mart 2010 arasındaki yoğun trafikte ve kısa seyahatlerde dikkatli olmanızı öneririm. 7 Haziran’dan sonra Jüpiter’den alacağınız olumlu etkiler, size kendinizi daha iyi hissettirecek. Ancak 15 Eylül-28 Ekim arasında iş hayatınız ve günlük uğraşlarınız için daha çok efor harcamak durumunda kalabilirsiniz. Bu dönemde yorgunluk ve stres, yıpratıcı olabilir. Sağlığınıza özen göstermelisiniz.

Haberin Devamı

Aktif zamanlar
7 Haziran-30 Temmuz arasında ev, aile konularına odaklı enerjiniz yüzünden iş hayatınızı ihmal edebilirsiniz. 28 Ekim-8 Aralık arasında ortaklıklar, ilişkiler ve evlilik hayatınızla ilgili konularda kendinizi fiziksel ve zihinsel yönden kontrol altında tutun. Tartışmalardan kaçının ve esnek davranın.

Yükselen burçlarına göre İKİZLER
Yükselen Koç: 2010’da kişiliğinizi yaratıcı biçimde ortaya koyma çabanız oldukça yükselecek. İki yıldır hırslı bir mücadele içindesiniz. Yeni başlangıçlar için harekete geçin. Bu oluşumlar ciddileşmeye başlayan ortaklıkları ve kariyerinizi etkileyecektir.

Yükselen Boğa: Hazirana kadar geleceğe yönelik hedeflerinizi gerçekleştirmek için karşınıza birçok fırsat çıkacak. Martta ailevi konulara daha fazla enerji harcamanız gerekebilir. İçinde bulunduğunuz sosyal ortamlardan bu yıl çok keyif alacaksınız.

Haberin Devamı

Yükselen İkİzler: Bu yıl sizin aşk, ilişkiler ve çocuklarla ilgili konular ciddiyet kazanacak. Bu etkileri 2009 Kasım’dan itibaren hissediyorsunuz. Hazirana kadar iş alanında şansınız oldukça açık. Üstlerinizle ilişkilerinizde ilerleme fırsatı bulabilirsiniz.

Yükselen Yengeç: 2010’un ilk aylarında harcamalar ana gündeminizi oluşturuyor. Şartları marttan sonra kontrol altına alabilirsiniz. Haziranda kariyer alanında başlangıçlar yapabilirsiniz. Bu dönemde ailevi sorumluluklarınız artabilir.

Yükselen Aslan: Mars size oldukça yüksek fiziksel enerji getirecek. 10 Mart’a kadar aşırı gurur ve hırs içeren hareketlerden kaçının. Yaza kadar olan dönemde ortak finansal alanlarda, kredi, miras, sigorta gibi konularda şanslısınız.

Yükselen Başak: İki yıldır yaratıcı yanınızı daha ciddi ve disiplinli şekilde yeniden yapılandırdınız. 2010’da para kazanma yeteneğinizi geliştirebilirsiniz. Hazirana kadar evlilik kararı alabilirsiniz. Yaz ayları sizi finansal alanda çok etkileyecek.

Yükselen Terazİ: Satürn, anlaşmalar ve evlilik, ortaklık konularında sorumluluk getiriyor. İki yıldır süren belirsizlikler yerini daha kararlı bir döneme bırakıyor. Kişiliğiniz güçleniyor. Marta kadar tüm enerjinizle sosyal ortamlara yoğunlaşabilirsiniz.

Yükselen Akrep: İlk altı ayda kariyeriniz ve hedeflediğiniz her konu için mücadele vereceksiniz. Marttan sonra daha verimli sonuçlar elde edebilirsiniz. Kontrolünüz dışında gelişen ve ilişkilerinizi etkileyen bazı konularda denge kurmanız gerekebilir.

Yükselen Yay: Hedefleriniz, akademik çalışmalar ve eğitim konularında mücadeleci bir tavır içindesiniz. Hazirana kadar ev hayatında hareketlenme söz konusu. Yeni bir yere yerleşim, evde genişleme ya da yeni yatırım olanaklarından yararlanabilirsiniz.

Yükselen Oğlak: İki yıldır kişiliğinizi daha belirgin biçimde vurguluyor, hırslı hareket ediyorsunuz. Yılın ilk yarısında eğitim, yakın çevrenizdeki ve kardeşlerle ilişkiler alanda şanslısınız. Artan sorumluluğunuz nedeniyle iş yerinde ilişkilerinizi dengede tutmalısınız.

Yükselen Kova: 2010’a ilişkileriniz üzerine yoğunlaşan bir enerjiyle giriyorsunuz. 2009’da kendinizi geliştirdiniz, bu yıl ise yeteneklerinizi ortaya koyup para kazanma şansına sahip olacaksınız. Özellikle yılın ilk yarısında maddi konularında şanslısınız.

Yükselen Balık: Jüpiter kendinizi geliştirmek için birçok güzel fırsat getirecek. İyimserlik, kendine güven, yeni başlangıçlar yapma isteğiniz artacak. Kasımdan itibaren ortaklık konularında hayatınıza daha denge gelebilir, önceki tecrübelerden yararlanabilirsiniz.

‘ALTIN YILLAR’ BAŞLIYOR
AŞK TAKVİMİ
Artık aşk konusunda daha gerçekçi davranacak ve aşka daha çok zaman ayırcaksınız. Kasım 2009’dan itibaren etkilerini hissetmeye başladığınız bu durum, özellikle 7 Ağustos-8 Eylül 2010 arasında hayatınızda belirgin hale gelecek. Aşkta ve ilişkilerde istikrar kazanabilir; uzun yıllardır süregelen zorlamalardan kurtulup ilişkinizi daha sağlam temeller üzerine kurabilirsiniz.

İKİZLER KADINI
10 Mart’a kadar yakın çevrenizle ilişkilerinizde sorunlar yaşayabilirsiniz.
7 Haziran’a kadar enerjinizi daha yapıcı ve olumlu kullanın. 30 Temmuz-15 Eylül döneminde aşkta büyük bir tutku ve heyecan getirici deneyimler söz konusu. Aşk hayatınızda gerçekçi bir yaklaşımla ve sağlam temeller atma isteğiyle hareket edebilirsiniz. Mars, 28 Ekim-8 Aralık döneminde ilişkiler ve evlilik konularında enerji getirecek. Bu süreçte kişilik çatışmalarına girmemeye çalışın.

İKİZLER ERKEĞİ
Geçen kasım ayından itibaren aşk hayatınızda, sorumlu hissettiğiniz bir ilişki başlamış olabilir. Bu yıl, Venüs’ün burcunuzla uyumlu açılar çizdiği dönemlerde aşkta daha mutlu olabilir, ilişkinizi renklendirebilirsiniz.
18 Ocak-11 Şubat, 7-31 Mart, 25 Nisan-20 Mayıs ve 14 Haziran-10 Temmuz böyle dönemlerdir. 7 Ağustos-8 Eylül arasında sizi çok heyecanlandıracak, mutlu edecek ve ciddi anlamda ele alabileceğiniz bir ilişki söz konusu olabilir. Yine de 8 Ekim-18 Kasım arasında evlilik kararı almayın.

KARiYER ve PARA
Jüpiter, 18 Ocak 2010’da kariyer ve toplumsal statü evinize girecek. Üstlerinizden destek almanız konusunda size yardımcı olacak. 6 Haziran’a kadar sürecek bu dönemde önemli fırsatlarla karşılaşabilir, terfi edebilirsiniz. Jüpiter’in ilerleyeceği 18 Kasım 2010-22 Ocak 2011 arasında ideallerinizi gerçekleştirmek için elinize geçen fırsatları değerlendirin.
Banka, sigorta, kredi ve ortak ödemeler gibi konularda birtakım maddi sorumluluklar, ciddi paylaşımlar ortaya çıkmış olabilir. Bu alanları ilgilendiren finansal yükümlülükleri daha ciddi biçimde yerine getirmeniz gerekiyor. Ortaklaşa alanda yarattığınız değerleri paylaşırken, bilinçli olmalı ve payınızı korumayı bilmelisiniz.
Özellikle 8 Aralık 2010-16 Ocak 2011 arasında miras, sigorta, borçlar gibi parasal sorumluluklarınıza özen gösterin. Agresif ve düşüncesiz harcamalarda bulunmayın. Parasal açıdan 11 Şubat-7 Mart, 20 Mayıs-14 Haziran dönemleri daha bereketli geçebilir. 8 Ekim-18 Kasım arasında iş ortamınızda daha tedbirli ve temkinli davranmalısınız.

Şanslı Alanlar
Neptün, bu yıl 16-20 Haziran doğumlu İkizler’e olumlu bir açıyla bakarak, daha fazla kabullenme, hayalgücü ve yaratıcı alanda akıcılık getiriyor. Neptün sayesinde evrensel konulara yönelebilir, sadece kendiniz için değil, başkaları için de çok şey yapabilirsiniz. Hayata bakış açınızı geliştiren yeni deneyimler ve artan bir ruhsallık söz konusu. Neptün’ün hayatınıza getirdiği şeyler somut değil, daha çok manevi yönde olacaktır.
Ancak bu yıl Jüpiter transitleri sayesinde işte ve hedeflerinizde elle tutulur ilerlemeler elde edeceksiniz. Sosyal çevreyi genişletmeye bakın ve iyimserliğinizi artırın. Ümitleriniz kadar ilerleyebilirsiniz. Gerek iş hayatında gerekse sosyal yaşamda daha fazla katılım, etki alanınızı arttıran gelişmeler ve başkalarına ulaşma imkanına sahip olacaksınız. Kuşkusuz Satürn ve Uranüs’ün de desteğiyle, güçlü bir yenilenme içerisindesiniz. Süregelen gerginliklerden ve belirsizlik yaratan koşullardan kurtulmaktasınız.