Cadde Amanda Seyfried yıllar sonra itiraf etti! 'İşimi kaybetmemek için soyunmak zorunda kaldım'

Amanda Seyfried yıllar sonra itiraf etti! 'İşimi kaybetmemek için soyunmak zorunda kaldım'

10.08.2022 - 16:56 | Son Güncellenme:

Oscar ve Emmy adaylığı olan ABD'li oyuncu Amanda Seyfried, gençlik yıllarında bir filmin setinde çıplak kalmak zorunda olduğunu anlattı. İşini kaybetmemek için buna katlandığını belirten ünlü isim, artık sektörde saygı görmeye başladığını da dile getirdi. İşte detaylar...

Amanda Seyfried yıllar sonra itiraf etti İşimi kaybetmemek için soyunmak zorunda kaldım

2017 yılında kendisi gibi oyucu Thomas Sadoski ile evlenen Amanda Seyfried, 2020 yılında ikinci kez anne olmanın mutluluğunu yaşamıştı. Hamilelik dönemini gözlerden uzak tutan Seyfried, müjdeli haberi Instagram hesabından duyurmuştu.

Haberin Devamı

TAKİPÇİLERİNİ BAĞIŞ YAPMAYA ÇAĞIRDI

Aynı zamanda hem hamilelik pozunu hem de oğlunun fotoğrafını ilk kez paylaşan ünlü oyuncu, çocuklar yararına bir de hayır işine aracı olmuş ve takipçilerini dünyanın çeşitli yerlerinde savaştan etkilenen çocuklar için faaliyet gösteren Inara Org ve War Child adlı kuruluşlar yaranına bağış yapmaya çağırmıştı.

Amanda Seyfried yıllar sonra itiraf etti İşimi kaybetmemek için soyunmak zorunda kaldım

Seyfried, daha sonra da 3 yaşındaki kızı Nina ile hamileyken çekilen karesini yayınlayarak, "Önce" notunu düşmüştü.

İLK ROLLERİNDEN PİŞMANLIK DUYUYOR

Amanda Seyfried 2000'li yılların ortalarında 'Mean Girls' ve 'Veronica Mars'taki rolleriyle ün kazandı, ancak oyuncu ilk rollerinden kesinlikle pişmanlık duyuyor.

Şimdi 36 yaşında olan oyuncu, geçtiğimiz gün kariyerinin başlangıcıyla ilgili konuştu ve genç bir yaştayken sette soyunmak zorunda kaldığı rahatsız edici bir olaydan bahsetti.

Haberin Devamı

"19 YAŞINDAYDIM"

Seyfried, söz konusu olayın hangi film çekiminde yaşandığını söylemeden; Porter dergisine konuşarak şu ifadeleri kullandı:

19 yaşındayım ve iç çamaşırım üzerimde olmadan etrafta dolaşmam gerekmişti. Bunun olmasına nasıl izin verdim? Aslında nedenini biliyorum. Kimseyi üzmek, kızdırmak istemiyordum, ve işimi kaybetmek de istemedim. Nedeni buydu.

Ancak ünlü isim tüm bunlara rağmen, Hollywood'un #MeToo öncesi döneminden 'fazla yara almadan' çıktığını da dile getirdi.

Amanda Seyfried yıllar sonra itiraf etti İşimi kaybetmemek için soyunmak zorunda kaldım

"ARTIK 36 YAŞINDAYIM"

Gösteri dünyasında geçen yirmi yılın ardından nihayet kendisine saygı duyulduğunu hisseden güzel oyuncu, Porter'a bunun yaşlanması sayesinde olduğunu düşündüğünü söyledi:

Saygı görüyorum, çünkü artık 36 yaşındayım ve kim olduğumu biliyorum.

Amanda Seyfried, bu tür samimi sahnelerde set koordinatörlerinin zorunlu tutulduğu ve oyuncuların rahatça konuşabilecekleri bir dönemde olmayı dilediğini de belirtti.

Amanda Seyfried yıllar sonra itiraf etti İşimi kaybetmemek için soyunmak zorunda kaldım

"İĞRENMİŞ HİSSETMİŞTİM"

Öte yandan ünlü isim, geçtiğimiz aylarda Marie Claire'a konuşarak; 'Mean Girls' filmi ilk kez vizyona girdiğinde erkek hayranlarıyla yaşadığı ürkütücü etkileşimlerden bahsetmişti.

Kendisine yaklaşmak ve konuşmak isteyen erkeklerin, filmdeki karakteri 'Karen Smith'in göğüsleri sayesinde hava durumu tahmini yapmasına atıfta bulunduğunu anlatan oyuncu; "İğrenmiş hissetmiştim. Daha 18 yaşındaydım, çok iğrenç bir durumdu" ifadelerini kullanmıştı.