Cadde Amina Muaddi'den ASAP Rocky açıklaması! Rihanna aldatıldı mı?

Amina Muaddi'den ASAP Rocky açıklaması! Rihanna aldatıldı mı?

16.04.2022 - 14:01 | Son Güncellenme:

ASAP Rocky ile birlikteliğinden kızını dünyaya getirmeye hazırlanan dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna'nın ihanete uğradığı ileri sürüldü. İddialarının ardından ünlü ayakkabı tasarımcısı Amina Muaddi cephesinden ASAP Rocky açıklaması geldi.

Amina Muaddiden ASAP Rocky açıklaması Rihanna aldatıldı mı

Rapçi ASAP Rocky ile yaklaşık iki yıldır aşk yaşayan Rihanna'nın, annelik heyecanı her geçen gün büyüyor. Ünlü isim, geçtiğimiz haftalarda hamilelik sürecini Extra'ya anlatmıştı. Bu dönemin göründüğü gibi rahat geçmediğini anlatan Barbadoslu şarkıcı, normal olmayan aşermeler ve inanılmaz bir yorgunluk yaşadığını belirtmişti.

Haberin Devamı

"AŞIRI YORGUN HİSSEDİYORUM"

Rihanna, kendini nasıl hissettiği sorulunca, "Harika hissediyorum, bazen aşırı yorgun ve buna alışkın değilim. Gecenin herhangi bir saatinde uyanık kalabiliyordum ama şu an bedenim her dakika bana 'şu an uyuman gerekiyor' diyor" demişti.

Amina Muaddiden ASAP Rocky açıklaması Rihanna aldatıldı mı

"HALA AYNI KİŞİYİM"

İlk bebeğini kucağına almak için gün sayan ünlü yıldız, geçtiğimiz günlerde ise Amerikan Vogue için objektif karşısında poz vermişti. Hamilelik stili ve partneri Asap Rocky ile ilgili özel açıklamalarda bulunan 34 yaşındaki şarkıcı, "İlk başta büyülü bir değişim yaşayacağımı düşündüm ama hala aynı kişiyim" demişti.

Bu süreçteki yeme düzeninden bahseden Barbadoslu şarkıcı, "Normalde tatlıdan nefret ederim ama bana çikolata kaplı bir donut ile gelirsen kalbimi kazanırsın" açıklamasında bulunmuştu. "Hamile olduğumu öğrendiğimde, hiçbir şekilde hamilelik kıyafeti almaya gitmeyeceğimi düşündüm" diyen Rihanna, farklı kıyafetler giymeyi sevdiğini belirtmiş ve "Sırf vücudum değişiyor diye bu yönümü değiştirmeye çalışmayacağım" ifadelerini kullanmıştı.

Amina Muaddiden ASAP Rocky açıklaması Rihanna aldatıldı mı

Haberin Devamı

İHANET İDDİASI!

Tüm bunların ardından ünlü isim, hiç beklemediği bir haberle sarsıldı. Sosyal medyada ortaya atılan iddialara göre; ünlü rapçi ile ilk bebeklerini kucağına almaya hazırlanan Rihanna, sevgilisi tarafından aldatıldı.

Amina Muaddiden ASAP Rocky açıklaması Rihanna aldatıldı mı

AÇIKLAMA GELDİ

Rihanna'nın sevgilisi ASAP Rocky ile ilişki yaşadığı öne sürülen tasarımcı Amina Muaddi, konuya ilişkin bir açıklama yaparak iddiaları yalanladı. Muaddi, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Sosyal medyada bu kadar hızla yayılan asılsız bir yalanın; bir yanıtı ya da açıklamayı hak etmediğine inandım her zaman. Özellikle de bu kadar 'aşağılık' olanların. Başlangıçta böylesine kötü niyetle uydurulan bir dedikodunun, ciddiye alınmaması gerektiğini düşündüm. Ama öyle bir toplumda yaşıyoruz ki insanlar gerçek olup olmadığına bakmaksızın her konu hakkında çok hızlı bir şekilde konuşuyor."

Muaddi konu sözlerini şöyle sürdürdü: "Konuşmak zorunda hissettim, çünkü bu sadece bana değil büyük saygı ve sevgi duyduğum insanlara da yönelik." Muaddi, Rihanna'nın güzel ve iddialı giysileriyle hamilelik dönemini yaşamaya devam ettiğini, kendisinin de işine geri döndüğünü belirtti.