Cadde 'Andromeda Galaksisi'nde 100 yaşında sevgilim var!'

'Andromeda Galaksisi'nde 100 yaşında sevgilim var!'

25.03.2024 - 12:27 | Son Güncellenme:

ABD'nin uzay programı çalışmalarından sorumlu olan NASA'ya yaptığı göndermeler, astral seyahat ve uzaylılarla ilgili açıklamalarıyla dikkat çeken şarkıcı Yusuf Güney, özel hayatı hakkında yöneltilen soru üzerine bu kez 'Andromeda Galaksi' sözleriyle herkesi şaşkına çevirdi.

Andromeda Galaksisinde 100 yaşında sevgilim var

Rafet El Roman'la 2008 yılında düet yaptığı 'Aşk-ı Virane' parçası ile müzik hayatına adıu atan Yusuf Güney, 2021'de katıldığı programda çok konuşulan açıklamalarda bulunmuştu.

Haberin Devamı

"ASTRAL SEYEHATLA UZAYA GİTTİM"

"Uzaya gitme hayalleriniz var mı?" sorusuna Güney, "Astral seyahatle uzaya gittim, geldim. Astral seyahat bilimsel olarak da var. Düşünce gücüyle bedenden ruhu ayırıp zaman kısıtlaması yaşamadan her yere gidebiliyorsunuz. Gezegenler arası da ulaşım sağlayabiliyorsun. Bir süre astral seyahat deneyimi yaşadım ve uzaya gitmeyi başardım" cevabını vermişti.

Andromeda Galaksisinde 100 yaşında sevgilim var

"NASA BİRÇOK BİLGİYİ BENDEN SONRA AÇIKLIYOR"

İki sene önce Ay’da su olduğunu söyledim mesela NASA daha yeni açıkladı. Mars’ta bildiğiniz yemyeşil bir göl var ve NASA bunu da yeni açıkladı. Ay’ın karanlık tarafında bir askeri üs var. Bunu uzaydaki varlıkların yaptığını söyledim. Onu da yeni açıkladılar. NASA birçok bilgiyi benden sonra açıklıyor.

Andromeda Galaksisinde 100 yaşında sevgilim var

"UZAYLILARLA İLGİLİ ÇOK ACAYİP ŞEYLER YAŞAYACAĞIZ"

NASA'nın paylaştığı ve kısa sürede sosyal medyada gündem olan UFO görüntüleri hakkında ise Güney, "Dünyaya geleceklerini söyledim. Yavaş yavaş varlığına inanacağız. Bir de gerçekleri değil, sahteleri gönderip duruyorlar buraya. 2024 ve 2025 yıllarında çok acayip şeyler yaşayacağız. 2030'dan sonra uzaylılarla ilgili çok acayip şeyler yaşayacağız. Sahte bir savaş bile olacak bence. Olaylar yaşanınca tekrar konuşalım" demişti.

Andromeda Galaksisinde 100 yaşında sevgilim var

Haberin Devamı

"SEVGİLİM 900 YIL YAŞAYABİLİYOR"

Uzay bilimine merakıyla bilinen Yusuf Güney, Pınar Kerimoğlu'nun YouTube kanalına konuk oldu ve yine gündem olan sözler sarfetti.

39 yaşındaki şarkıcı, aşk sorusu üzerine "Dünya üzerinde sevgilim yok ama Andromeda Galaksi'de Kepler 32-36 DDGC’de bir hatunla beraberim. Kendisi 900 yaşına kadar yaşayabiliyor ve şu an 100 yaşında çok güzel bir kadın, dünyaya göre 18-19 yaşlarında" ifadelerini kullandı.

Andromeda Galaksisinde 100 yaşında sevgilim var

"ÇOKLU EVRENDE BEŞ TANE YUSUF GÜNEY VAR"

Yusuf Güney, çoklu evrende kendisinde 5 tane olduğunu ve onları izleyebildiğini de söyledi.

Bunlardan biri evli, iki tanesi kariyerinin zirvesinde, bir tanesi seyyah gibi her yeri geziyor. Bir de ben varım, hepsini gözetleyip istediğimi istediğim zaman dünyaya çekip onun yerine ben geçebilirim.

Andromeda Galaksisinde 100 yaşında sevgilim var