Cadde 'Anne olmak en güzel iş'

'Anne olmak en güzel iş'

02.09.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

İki çocuk annesi Ciara, “Çocuklarımı eğlendirmeyi seviyorum. Annelik hayatım boyunca görüp görebileceğim en güzel iş” dedi

Anne olmak en güzel iş

ABD’li şarkıcı Ciara, Pandora markasının yüzü oldu. Markanın Shine koleksiyonunu tanıtan 32 yaşındaki şarkıcı, Elle dergisine röportaj verdi. Günlük hayatında vazgeçemediği aksesuarlarından bahseden Ciara, geçtiğimiz yıl ikinci kez anne olduktan sonra değişen stilini anlattı.

Haberin Devamı

- Günlük hayatınızda ne tarz mücevherler kullanmayı seversiniz?

O gün neye takıntılıysam, onu kullanmayı seviyorum. Bir şeye kilitlendiğim noktada, o ürünün üzerinde durmayı seviyorum çünkü bir yerden sonra sizin kişiliğiniz ve stilinizin imzası oluyor. Altını seviyorum. Yeni koleksiyon da tam olarak benim yaratıcılığıma sesleniyor. Kendimi mücevherle ifade edebiliyorum.

- Yatmadan öne takılarınızı çıkartır mısınız, yoksa onlarla birlikte mi uyursunuz?

Küpelerle başım belaya girdikten sonra dersimi aldım. Bu konuda gerçekten çok dikkatli olmanız gerekiyor. Bir keresinde petek şekilli choker’ımla yatmıştım. Çünkü çok sevimliydi ve uyurken de benimle olmasını istemiştim. Genelde bu durum o anda ne hissettiğinize ve ürünün ne olduğuna bağlı oluyor. Eğer mücevherinizi kaybetmek istemiyorsanız, onlarla uyumak bence okeydir. Burada anahtar konumuz sanırım güvenle alakalı.

Haberin Devamı

- Mücevher alırken nelere dikkat edersiniz?

En son aldığım takı benim için çok anlamlıydı. Eşim ve kendim için bebeğimiz doğduğunda, altın tasma tarzı kolyeler aldım. Üzerinde çocuklarımızın doğum tarihleri ve baş harfleri vardı. Böyle özel anlamları simgeleyen şeyleri hediye etmeyi de çok severim.

Anne olmak en güzel iş
- Bebeğiniz dünyaya geldikten sonra stiliniz nasıl değişti?

Bu kesinlikle çok ilginç bir konu çünkü bir sanatçı olarak gardırobunuzda bazen abartılı parçalarınız olabiliyor ve çocuklarınız da bunu bir oyun sahası olarak algılayabiliyor. Sanki sizin üzeriniz oyuncaklarla kaplıymış gibi! Aksesuarlar onlara oyuncak gibi geliyor. Eğer bir rock yıldızı olma zamanıysa, her türlü oluyorsunuz. Bir sanatçı olarak benim felsefem de bu.

- Anne olduktan sonra sizin için en büyük sürpriz ne oldu?

Her zaman için çocuk sahibi olmak ve yeni bir hayat yaratmanın dünyadaki en güzel şeylerden biri olduğunu düşünmüşümdür. Dürüst olmak gerekirse bu beklentimin de ötesine geçtim. Hayal ettiğimden çok daha mükemmel olduğunu ve beklediğim eğlenceyi ikiye katladığını fark ettim. Size bir amaç veriyorlar ve her şeyi farklı bir açıdan görebiliyorsunuz. Çocuklarımı eğlendirmeyi seviyorum ve annelik hayatım boyunca görüp görebileceğim en güzel iş.

Haberin Devamı

‘Anne olduğunuzda tasarruflu oluyorsunuz’

“Anne olduğunuzda bir şeyler sizi alışveriş yaparken daha bilinçli olmaya itiyor. Düşünce yapınız biraz daha değişebiliyor çünkü çocuklarınız sizin her şeyiniz. Onlarla birlikte birçok şeyin farkına varıyorsunuz. Alışverişe çıktığınızda daha makul ürünlere yöneliyorsunuz. Tasarruflu oluyorsunuz. Çocuklarım, daha iyi düşünebilme ve fazla sorumluluk alabilme konularında bana yardımcı oldular.”