Cadde Anne olmak için gün sayan Rihanna iddiasını konuşturdu!

Anne olmak için gün sayan Rihanna iddiasını konuşturdu!

02.03.2022 - 08:33 | Son Güncellenme:

Hamilelik sürecindeki giyim tarzı ile adından söz ettiren Rihanna, iddialı seçimlerine bir yenisini daha ekledi. Önceki gün Paris Moda Haftası'ndaki bir defileye katılan ünlü yıldız, siyah seçimiyle çok konuşuldu.

Anne olmak için gün sayan Rihanna iddiasını konuşturdu

Rapçi ASAP Rocky ile yaklaşık iki yıldır aşk yaşayan dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna, annelik heyecanı yaşıyor. İlk bebeğini kucağına almaya hazırlanan Rihanna, önceki gün Paris Moda Haftası'nda dünyaca ünlü bir markanın defilesine katıldı.

Haberin Devamı

"BEBEK ÜŞÜMÜYOR MU?"
20 Şubat'ta 34 yaşına basan ünlü yıldız, soğuk havaya rağmen giydiği kostüm ile dikkat çekti. Rihanna, siyah iç çamaşırını aynı renk transparan bir tül, deri çizme ve yağmurluk ile tamamlamayı tercih etti.

Gerçek adı "Robyn Fenty" olan Rihanna, belirginleşen karnını da sergilemeyi ihmal etmedi. Sosyal medyada kullanıcılar, "Bebek üşümüyor mu?" şeklinde yorumlarda bulundu.

Anne olmak için gün sayan Rihanna iddiasını konuşturdu

BEKLENEN FOTOĞRAF
Öte yandan ünlü şarkıcıdan beklenen fotoğraf gelmişti. Kamera karşısına geçen ünlü şarkıcı, yeni karesini Instagram'dan yayınlamıştı. Heyecanı büyüyen Rihanna'nın gönderisi takipçilerinden 10 milyondan fazla beğeni almıştı. Ayrıca aylardır hamileliğini gizleyen yıldız, bu paylaşımıyla kural da bozmuştu.

Haberin Devamı

Ünlü isim, hamilelik sürecini de Extra'ya anlatmıştı. Bu dönemin göründüğü gibi rahat geçmediğini anlatan şarkıcı, normal olmayan aşermeler ve inanılmaz bir yorgunluk yaşadığını anlattı.

Barbadoslu şarkıcı, kendini nasıl hissettiği sorulunca, “Harika hissediyorum, bazen aşırı yorgun ve buna alışkın değilim. Gecenin herhangi bir saatinde uyanık kalabiliyordum ama şu an bedenim her dakika bana ‘şu an uyuman gerekiyor’ diyor” demişti.

Anne olmak için gün sayan Rihanna iddiasını konuşturdu

ASAP ROCKY'DEN İTİRAF
Daha önce Rihanna'yı "Hayatının aşkı" olarak tanımlayan dünyaca ünlü rapçi ASAP Rocky de “Bir kadının hamileyken bu kadar güzel olduğunu görmemiştim” ifadelerini kullandı.

ÜÇ-DÖRT ÇOCUK İSTİYOR
Rihanna ise, daha önce gelecek planlarından bahsederek 10 yıl içinde evleneceği kişiyi bulamasa da, üç veya dört çocuk yapacağını söyleyerek, "Bunu kendi başıma yapabilir miyim? Tabii ki evet!" demişti.

Anne olmak için gün sayan Rihanna iddiasını konuşturdu