Cadde Arda Kural: İstediklerim bir şekilde engellendi

Arda Kural: İstediklerim bir şekilde engellendi

04.03.2022 - 07:06 | Son Güncellenme:

Bir dönem psikolojik sorunlar yaşayan ve sıkıntılı günleri atlatan ünlü oyuncu Arda Kural, ekranlara yeniden dönmek için çalışıyor. Sıkı bir diyete başlayan Kural, iki ayda 14 kilo verdi. Kural, ekşi sözlük’te hayranlarından gelen soruları yanıtladı.

Arda Kural: İstediklerim bir şekilde engellendi

Geçtiğimiz aylarda kariyeri ve özel hayatıyla yaptığı açıklamalarla gündeme gelen Arda Kural, eski günlerine dönmeye çalışıyor. Psikoz teşhisi konulmasının ardından uzun yıllar hastalıkla mücadele eden Kural, 20 gün de Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi görmüştü.

Haberin Devamı

Zor günleri geride bırakan Arda Kural, son olarak ekşi sözlük’te sevinlerinin sorularını yanıtladı. 

"BİR SONUCA VARMAK İÇİN UZAK KALDIM"
Oyuncu, “Sektöre neden döndünüz?” sorusuna, “Popüler olduğum dönemdeki düşüncelerim ve yapmak istediklerim bir şekilde alıkonulup, engellendi. Ben de değerli olduğumu hissedip, bir yandan kendimi değiştirmek ve geliştirmek için bir yandan da meşgul olduğum bütün meselelerimle bir sonuca varmak için uzak kaldım” yanıtını verdi.

2000'li yılların sevilen oyuncusu Instagram hesabından paylaştığı son fotoğrafla yeniden gündem oldu. Saçlarının imajını değiştiren ve zayıfladığı görülen Kural'ın bu hali sevenlerini mutlu etti.

İŞTE SON HALİ
Hayranlarının "Eski haline geri dönmüş", "Bu fotoğrafta eski Arda'yı gördüm", "Efsane geri döndü", "Seni böyle görmek çok güzel", "Çok iyi gördük seni" gibi yorumlar yaptığı Arda Kural, sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri olmayı başardı.

Arda Kural: İstediklerim bir şekilde engellendi