Cadde Ariana Grande'den romantik evlilik yıl dönümü kutlaması

Ariana Grande'den romantik evlilik yıl dönümü kutlaması

15.05.2023 - 19:13 | Son Güncellenme:

İş insanı Dalton Gomez ile 2021 yılında gizlice nikah masasına oturan dünyaca ünlü şarkıcı Ariana Grande, evlilik yıl dönümünü sosyal medya hesabından yaptığı romantik bir paylaşımla kutladı.

Ariana Grandeden romantik evlilik yıl dönümü kutlaması

Daha önce Big Sean, Ricky Alvarez ve Mac Miller gibi isimlerle aşk yaşayan ve komedyen Pete Davidson ile 2018'de dört ay nişanlı kalan dünyaca ünlü şarkıcı Ariana Grande (29), iş insanı Dalton Gomez (27) ile Aralık 2020'de nişanlanmış, 2021 yılının mayıs ayında da hayatını birleştirmişti.

Haberin Devamı

''MONTECİTO'YU SEVİYORLAR''

Çift, 15 Mayıs'ta Kaliforniya Montecito'daki evlerinde gerçekleşen törenle dünya evine girmişti. İkiliye bu mutlu günlerinde sadece 20 kişi eşlik etmişti. İkiliye yakın kaynaklar, ''Hem Ariana hem de Dalton, Montecito'yu seviyor. Orada çok zaman geçiriyorlar. Ariana'nın güzel ve tarihi evinde evlenmeleri çok doğal görünüyor'' şeklinde konuşmuştu.

Ariana Grandeden romantik evlilik yıl dönümü kutlaması

DÜĞÜN FOTOĞRAFLARINI SOSYAL MEDYADAN YAYINLADI

Gizlice evlenen çiftten Grande, düğün fotoğraflarını sosyal medya hesabından yayınlanmış, Grande'nin temsilcisi yaptığı açıklamada, ''Tören küçük ve samimiydi. Çok mutlu ve sevgi dolulardı. Çift ve her iki aile, daha mutlu olamazdı'' ifadelerini kullanmıştı.

Ariana Grandeden romantik evlilik yıl dönümü kutlaması

''ONU ÇOK SEVİYORUM''

Haberin Devamı

15 Mayıs 2021'de sessiz sedasız nikah masasına oturan Grammy ödüllü dünyaca ünlü şarkıcı Ariana Grande ile Dalton Gomez ikinci evlilik yıl dönümlerini kutladı. Şarkıcı, evliliklerinin ikinci yıl dönümünde sosyal medya hesabından romantik bir paylaşıma imza attı. Grande, eşiyle nikahta çekilen karelerini 370 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabının hikaye bölümünden 'I love him so' (onu çok seviyorum) notuyla yayınladı.

Ariana Grandeden romantik evlilik yıl dönümü kutlaması