Cadde Arka Sokaklar son bölüm gündeme bomba gibi düştü

Arka Sokaklar son bölüm gündeme bomba gibi düştü

18.10.2014 - 16:25 | Son Güncellenme:

Kanal D'nin ilgiyle takip edilen Arka Sokaklar dizisinde dün akşam ekrana gelen son bölümünde bombalı saldırı ihbarı tüm ekibi alarma geçirdi. Gündeme bomba gibi düşen dizinin son bölümünde Arif Müdür ve Rıza Baba ekiple beraber yeni planlar yapmaya koyulur.

Arka Sokaklar son bölüm gündeme bomba gibi düştü

Emniyete gelen bir ihbar tüm birimi alarma geçirmiştir. Bu ihbarda bombalı saldırı yapılacağı bilgisi verilmiştir ve ekip bu saldırıyı durdurmak için operasyonlara başlar.

Arif Müdür ve Rıza Baba ekiple beraber bir toplantıya girer. Bu istihbaratta radikal İslamcılar’ın eylem hazırlığında olduğu belirtilmiştir. Emniyet istihbaratından alınan bu rapor sonrasında ekip neden bu raporun terörle mücadeleye gitmediğini sorgulamaya başlar. Sorunun cevabı Arif Müdür’dedir.

Ekip, şehir içinde çalışacak özel bir takıma ihtiyaç duyar. Durdurulması gereken intihar saldırıları vardır. Uyumakta olan hücrelerden biri harekete geçmiştir ve bombalı saldırı yapmayı planlamaktadırlar. Ekibin ilk işi bu saldırıyı durdurmak ve bu hücrenin peşine düşerek onu çökertmektir.

Onur ise Efe’nin yurduna gider ve oradaki çocuklarla futbol oynar ve Ece de onu almaya gider. Ekibin yanına gitmeleri gerekse de Onur çocuklarla oynamaktan bir hayli mutludur. Devriye sonrası Ece’yi eve bırakan Onur, Neriman Hanım’ın da dikkatini çekmiştir ve Neriman bu durumdan hiç memnun değildir. Bu tavrını kızına da belli eder.