Cadde 'Arka Sokaklar'ın yeni bölüm nefesleri kesti! Rıza Baba her şeyi anlattı

'Arka Sokaklar'ın yeni bölüm nefesleri kesti! Rıza Baba her şeyi anlattı

09.09.2023 - 00:57 | Son Güncellenme:

Türkiye'nin en çok izlenen uzun soluklu dizilerinden biri olan Arka Sokaklar 640. bölümle ekrana geldi. Rıza Baba'nın cenaze töreniyle başlayan yeni bölüm Kadir'in kurtarılmasıyla devam etti. İşte detaylar...

Geçtiğimiz haftaya sezona başlayan Arka Sokaklar'da Rıza Baba intihar etmişti. Ekrana gelen yeni bölümde Rıza Baba'nın cenaze töreni düzenlendi. Cenaze töreninde Rıza Baba'nın sevenleri gözyaşlarını tutamadı.

Haberin Devamı

Ekip göreve iade edecek mi sorusu yeni bölümde yanıt buldu. Ayaztepe çatışmasında yaşananlardan dolay görevlerinden uzaklaştırılan Hüsnü, Engin ve Hakan hakkında karar çıktı.

'ARKA SOKAKLAR' SON BÖLÜM

Hüsnü, Engin ve Hakan görevlerine iade edildi. Göreve iade edilen ekip Sado'ya ulaşabilmek için Arif Müdürün önderliğinde gizlice organize oldu.

RIZA BABANIN CENAZESİ KALDIRILDI / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Arka Sokakların yeni bölüm nefesleri kesti Rıza Baba her şeyi anlattı

Kadir, kardeşinin şehit olmasına neden olan adamın kafasına silahını dayadı. Kadir tek bir şekilde ölümden kurtulursun, "Bana Sadullah'ı vereceksin" dedi. O sırada ekip arkadaşları Kadir'i durdurmaya geldi.

EKİP, YERLATINA ÇEKİLDİ / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Arka Sokakların yeni bölüm nefesleri kesti Rıza Baba her şeyi anlattı

RIZA BABADAN MUHTEŞEM DÖNÜŞ! / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Haberin Devamı

RIZA BABA ORTAYA ÇIKTI

İntihar ettiği söylenen Rıza Baba, ekibin aradığı adamla birlikte ortaya çıktı. Ekip arkadaşları Rıza Baba'yı görünce şoke oldu. Rıza Baba yaptığı planı şu sözlerle anlattı:

Sadullah'ın içeri sızdırdığı adam gözü hep üstümdeydi. Bulduğumuz izler, bize kurulan berbat oyun hepsi resmi tamamlıyordu ama harekete geçemezdim. Biz şehitlerimize yanarken dışarıdaki tezgah tıkır tıkır işliyordu. Yapılacak şey belliydi. Ölmeden ölmek şart oldu. Kolay oldu demiyorum, değildi. Adım adım operasyonun içindeydim. Sadullah'ı köşeye sıkıştırmak ona bu hesabı sormak için ölmeye değerdi. Sadullah bitene kadar o çevresi satın aldığı herkes açığa çıkana bekleyecektim ama Kadir... Kardeşini kaybetti bizim yüzümüzden. O anneye bir kez daha kötü haber gideceğime kendimi gömerim.

BİRCE, KADİR'İN HAYATINI KURTARDI / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Arka Sokakların yeni bölüm nefesleri kesti Rıza Baba her şeyi anlattı

RIZA BABA, KADİR'İ SAĞ SALİM ANNESİNE KAVUŞTURDU / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

KADİR KURTARILDI

Birce, operasyon sırasında çok önemli bir hamle yaptı ve üzerinde bomba yüklü Kadir'in hayatını kurtardı. Rıza Baba ve ekibi, Sado'nun elinde rehin tutulan Kadir'i kurtarıp annesine sağ salim teslim etti.