Cadde ‘Arka Sokaklar’da hikâyem bitmesin’

‘Arka Sokaklar’da hikâyem bitmesin’

03.03.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Didem Uzel, ekrana döndüğü ‘Arka Sokaklar’ dizisiyle ilgili, “Projeye konuk olarak katıldım ama hikâyemin devam etmesini istiyorum” dedi.

‘Arka Sokaklar’da hikâyem bitmesin’

SEÇKİN ŞENVARDAR - Kanal D’nin cuma akşamlarına damga vuran fenomen dizisi ‘Arka Sokaklar’la dokuz yıl sonra ekrana geri dönen Didem Uzel, projeye devam etmek istediğini söyledi. Heyecanını üzerinden daha yeni atabildiğini belirten oyuncu, “Çok başarılı bir ekiple çalışıyorum. Hayat verdiğim Filiz karakterinin hikâyesinin bitmesini istemiyorum. Ne kadar sürer bilmiyorum ama devam etmek istiyorum. Bittiğinde tekrar oturup, konuşacağız” ifadelerini kullandı.

Oğlu Leo Aslan’la ilgili sosyal medyada artık paylaşım yapmama kararı aldığını da söyleyen Uzel, “Dünyada çocuk kaçırmaları ve pedefoli çok var. Kimliğini açığa çıkarmak doğru gelmiyor artık. Bugünkü aklım olsa hiç fotoğrafını paylaşmazdım” diye konuştu. Amerika’da LGBT bayraklarıyla çocuklara cinsiyetsizlik baskısı yapıldığı açıklaması nedeniyle eleştirilen oyuncu, “Lafımın arkasındayım. Çocuklara böyle zorlamalar yapılmamalı” dedi.