Cadde Arkadaşım Hoşgeldin yeni bölüm yine güldürecek

Arkadaşım Hoşgeldin yeni bölüm yine güldürecek

25.12.2014 - 09:41 | Son Güncellenme:

Kanal D’nin büyük beğeniyle izlenen programı Arkadaşım Hoşgeldin 27 Aralık Cumartesi akşamı yayınlanacak 35. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kahkahaların hiç eksik olmadığı Arkadaşım Hoşgeldin'de bu hafta kim konuk olacak? Programda neler olacak? Detaylar için lütfen tıklayınız.

Arkadaşım Hoşgeldin yeni bölüm yine güldürecek

Kanal D ekranlarının fenomen komedi programıArkadaşım Hoşgeldin”e geçtiğimiz hafta Mete Horozoğlu konuk olmuştu. Zengin çiftçi rolünde Mete Horozoğlu’nun da kendini tuhaf bir macera içinde bulduğu bölüm, izleyenleri kahkahaya boğmuştu. Yeni bölüm izleyiciyi yine kahkahalara boğacak...

Haberin Devamı

Arkadaşım önce bahçıvan sonra yıkamacı oluyor

Yönetmenin talimatıyla bahçıvan olan “Arkadaşım”, zengin bir çiftlikte çalışmaya başlar. Oğlu ile birlikte işini yapan Arkadaşım’ın başına tabi ki, yine olmadık işler açılır!

Arkadaşım Hoşgeldin 35. Bölüm

İkinci yarıda ise, yönetmen bu kez Tolga Çevik ve tüm ekibi bir oto yıkamacısına taşıyacak. Hayallerinin peşinden giden “Arkadaşım”ın hayalinde bir otomobil olunca ve yönetmen elbette hayallere tuhaf müdahalelerde bulununca, salondaki seyirciyi kahkahalara boğan gösteri, ekran başındaki izleyicilere de eğlenceli bir cumartesi gecesi geçirtecek.

ARKADAŞIM HOŞGELDİN 35. YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLE