Cadde Arkadaşlarının düğününe katılan Miray Daner'den 'evlilik' cevabı!

Arkadaşlarının düğününe katılan Miray Daner'den 'evlilik' cevabı!

25.06.2023 - 06:34 | Son Güncellenme:

Cihan Şimşek ile uzun yıllardır aşk yaşadığı Sinem Şimşek, geçtiğimiz gün dünyaevine girdi. Düğünde yakın arkadaşlarını yalnız bırakmayan Miray Daner, evlilik sorusuna verdiği yanıtla dikkat çekti.

Arkadaşlarının düğününe katılan Miray Danerden evlilik cevabı

Oyuncu Cihan Şimşek ile 11 yıldır aşk yaşadığı Sinem Şimşek, geçtiğimiz gün Sarıyer'deki bir kır düğünü ile dünyaevine girdi. İkilinin yakın arkadaşları Burak Can, Alina Boz, Muhammed Kayku ve İlke Örs nikah şahitliklerini yaptı.

Haberin Devamı

Mutlu çiftin düğünlerine oyuncu arkadaşları ve aileleri katıldı. Düğüne katılan isimlerin arasında Özgü Kaya ve Miray Daner gibi dostları da vardı.

Arkadaşlarının düğününe katılan Miray Danerden evlilik cevabı

Düğün öncesi sorulara yanıt veren Cihan ve Sinem Şimşek, "Çok heyecanlıyız. Aslında hiç heyecan yapmamıştık ama son dakikalara yaklaştıkça çokça heyecanlandık" diye konuştular.

Arkadaşlarının düğününe katılan Miray Danerden evlilik cevabı

"KISMET BÖYLE ŞEYLER"

Bütün organizasyona yardımcı olduğunu söyleyen Alina Boz ise, "Biz çocukluk arkadaşıyız hepimiz. Bütün gün onlara yardımcı oldum. Bunun için çok mutluyum. Duygusalım yani şu anda" dedi.

Boz, gazetecilerin; "Size de hazırlık oldu bir yandan tecrübe diyebilir miyiz?" sorusuna ise "Kısmet arkadaşlar böyle şeyler ya. Hayırlısı olsun. Bu sorular da peşimi bırakmıyor bir türlü" diyerek gülümsedi.

Haberin Devamı

Arkadaşlarının düğününe katılan Miray Danerden evlilik cevabı

"ŞU AN ÖYLE BİR İSTEĞİM YOK"

Miray Daner de, "Bu güne şahitlik ediyor olmak benim için çok güzel. Dün heyecandan ben de uyuyamadım" ifadelerini kullandı.

Şarkıcı Seda Sayan ile eski futbolcu Sinan Engin'in işletmeci oğulları Oğulcan Engin (32) ile yaklaşık iki yıllık ilişkisini noktalayan Daner, "Siz evlenmek ister misiniz?" sorusu karşısında; "Yok ben istemiyorum şu an ya. Karşı da değilim, hayat yani ne getireceği belli olmaz tabii. Ama dediğim gibi şu an öyle bir isteğim yok" yanıtını verdi.