Cadde Arnold Schwarzenegger ölümden dönmüş! 'Doktorlar büyük bir hata yaptı'

Arnold Schwarzenegger ölümden dönmüş! 'Doktorlar büyük bir hata yaptı'

07.09.2023 - 16:19 | Son Güncellenme:

Bir dönem California Valisi olarak da görev yapan 'Terminatör' serisinin yıldızı Arnold Schwarzenegger, geçirdiği kalp ameliyatı sonrasında yaşadıkları hakkında konuştu. 76 yaşındaki Avusturya doğumlu ABD'li aktör, doktorların hatası nedeniyle ölüme çok yaklaştığını söyledi.

Arnold Schwarzenegger ölümden dönmüş Doktorlar büyük bir hata yaptı

İlki 1984 yılında çekilen, James Cameron imzalı Terminatör serisiyle hafızalarda yer eden Arnold Schwarzenegger, aort kapağının değiştirildiği 2020 yılındaki üçüncü kalp ameliyatı sırasında birtakım komplikasyonların oluştuğunu söyledi.

Haberin Devamı

"UYANDIM VE DOKTORLAR 'BİR HATA YAPTIK' DEDİ"

'Terminator: Dark Fate' filmini çekmeden önce gözlerini hastanede açtığını ve ameliyatının iç kanamaya neden olduğunu belirten Hollywood yıldızı, "Uyandım ve doktorlar bana 'Bir hata yaptık, seni hemen ameliyata almak zorunda kaldık. Zamanı geri getiremezsiniz. Çok korkunçtu!" ifadelerini kullandı.

Arnold Schwarzenegger ölümden dönmüş Doktorlar büyük bir hata yaptı

"ZATÜRRE OLABİLECEĞİMİ SÖYLEDİLER"

Korkutucu bir durumun ortasındaydım. Nasıl kurtulacaktım? Kendinize gelip, 'Tamam şimdi yapmam gereken şey hastaneden çıkmayı başarmak' demelisiniz. İlk 10 adımını attıktan sonra kendimi aptal gibi hissediyordum ama doktorlar akciğerlerimi kullanmam gerektiğini, yoksa zatürre geçirip ölebileceğimi söylediler.

ALTI AY SONRA YENİ FİLM ÇEKTİ

Pozitif bir bakış açısı benimsediğini dile getiren Arnold Schwarzenegger, taburcu olduktan sonra üç ay sonra altıncı Terminatör filmini çektiğini açıkladı.

Arnold Schwarzenegger ölümden dönmüş Doktorlar büyük bir hata yaptı

ÜÇ KEZ KALP AMELİYATI GEÇİRDİ

Ünlü oyuncu, Kasım 2020'de ameliyat olduğunu duyurmuştu. Cleveland Clinic’teki hastane yatağında çekilen bir fotoğrafını paylaşan aktör, aort kapağının değiştirildiğini belirtmişti.

Arnold Schwarzenegger ölümden dönmüş Doktorlar büyük bir hata yaptı

Haberin Devamı

İlk olarak kısmen tıkanmış kalp kapakçığının değişmesi için 1997 yılında ameliyat masasına yatan, 2018'de pulmoner kapak operasyonu geçiren Schwarzenegger'a, ikinci kalp ameliyatı sonsrası takipçilerinden 'geçmiş olsun' mesajları yağmıştı.