Cadde ARTIK FLÖRT ETMEM, EVLENİRİM

ARTIK FLÖRT ETMEM, EVLENİRİM

12.07.2010 - 00:41 | Son Güncellenme:

Süperstar Ajda Pekkan flörte kırmızı, evliliğe yeşil ışık yaktı. “Kiminle flört etsem o insan meşhur oluyor” diyen Pekkan, şöyle konuştu: Flört etmek yerine evlenirim. Yani bundan sonraki sevgilim, kocam olacak

ARTIK FLÖRT  ETMEM, EVLENİRİM

Adı son dönemde gazeteci Ahmet Hakan ile aşk dedikodularına karışan Ajda Pekkan, özel hayatıyla ilgili olarak aldığı son kararları açıkladı ve “Kiminle flört etsem, o insan meşhur oluyor. Bu yüzden flört etmek yerine evlenirim. Yani bundan sonraki sevgilim, kocam olacak” dedi.
Sürekli birlikte görüntülendiği plakçısı Doğan Music Company Genel Müdürü Samsun Demir, ENBE Orkestrası’nın şefi Behzat Gerçeker gibi Ahmet Hakan’ın da yanındayken kendisini çok iyi hissettiği bir dostu olduğunu söyleyen Pekkan, “Çok sevdiğim sohbetinden çok hoşlandığım dostlarım var. Bunlardan biri de Ahmet Hakan... Çok değerli, çok akıllı bir adam. Dertleştiğim, danıştığım, kıymetli bir dostum. Hatta bu hafta kendisiyle yine bir konsere gideceğim” dedi.
‘Kalbim boş’
Kalbinin uzun zamandır boş olduğunu söyleyen Pekkan, “Ama bu demek değil ki aşka kapalıyım. Böyle bir şey yok. Tam tersi kalbim aşka sonuna kadar, açık ama bu saatten sonra kimseyi yanımda sevgilim olarak meşhur etmek istemem. Çünkü kimle flört etsem, o insan meşhur oluyor. Bu yüzden flört etmek yerine evlenirim. Yani bundan sonraki sevgilim, kocam olacak. Özel hayatımla ilgili bundan sonra artık bu kararım geçerli” diye konuştu.


Çuval giyip sahneye çıkacak

Hazırlık çalışmaları bitmediği için temmuz başı olarak açıkladığı yeni albümünün çıkış tarihini Ramazan Bayramı olarak değiştiren Pekkan, geçen cuma günü yağmur nedeniyle ertelenen Kuruçeşme Arena’daki konserini de 20 Temmuz’da verecek. Konserinde “Ajda Pekkan çuval bile giyse yakışır” fikrinden hareketle Nur Yerlitaş’ın hazırladığı çuval kostümünü giyecek Pekkan, “Çuval kostümüne gerçekten bayıldık. Nur yine harikalar yarattı” dedi. Geçen ay Açıkhava konserinde jartiyerli ve transparan kostümleriyle bir kez daha hayranlık uyandıran süperstar, çuval kostümü üzerindeyken çıplak ayakla sahneye çıkacak.