Cadde Arzu Yanardağ: Okudum, güldüm ve kabul ettim!

Arzu Yanardağ: Okudum, güldüm ve kabul ettim!

25.09.2023 - 10:33 | Son Güncellenme:

Yönetmenliğini ve senaristliğini Fatih Yıldırım’ın yaptığı 'Hükümet Bey' filminin oyuncusu Arzu Yanardağ, rolü kabul etme süreci ve sette yaşadığı zorluklarından bahsetti.

Arzu Yanardağ: Okudum, güldüm ve kabul ettim

Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesinde çekimleri tamamlanan Hükümet Bey filminde 'Fadile' karakterine hayat veren Arzu Yanardağ, 50 derece sıcaklıkta filmi nasıl çektiklerini anlattı.

Haberin Devamı

Muhteşem bir film çektik. Çok iyi bir kadroyla, samimi bir set ortamında çalıştık. Ancak işin zorlukları da vardı. Haziran sıcağında Urfa Halfeti’de biz oyuncular sahnemizi tamamlayıp karavanda serinlerken, teknik ekip uzun saatler boyunca sıcağın altında çalışmaya devam etti. Uzun zamandır bu kadar samimi ve güzel bir sette bulunmamıştım. Sette başlayan güzel dostluklarımız oldu ve hâlâ devam ediyor.

"ROL İÇİN BAŞKA KİMSEYİ DÜŞÜNMEMİŞ"

Rolü kabul etme sürecini de paylaşan ünlü isim, "Bir komedi filmi senaryosu okurken beni güldürüyorsa, rol de içime sindiyse o teklifi kabul ediyorum. Bu filmde de öyle oldu. Okudum, güldüm ve kabul ettim. Sette Fatih Yıldırm hoca ile sohbet esnasında, henüz yazım aşamasındayken Fadile rolü için beni düşündüğünü ve başka da kimseyi düşünmediğini söyledi. Benim için bu projenin bu kadar özel olmasının bir sebebi de bu" şeklinde konuştu.

Arzu Yanardağ: Okudum, güldüm ve kabul ettim

Haberin Devamı

Filmde; Erkan Bektaş, Arzu Yanardağ, Ayhan Taş, Metin Keçeci, Cüneyt Özen, Tuğçe Kartal, Oğuz Yağcı, Zekeriya Karakaş, Elif Nil, Cem Sultan Karabulut, İzzet Çivril, Ferda Gülsüm Kaynar, Hülya Aydın, Nilgün Atılgan, Hande Gürak Yılmaz, Selahattin Taşdöğen, Yavuz Çetin, Ferdi Akarnur ve Bülent Ergün rol alıyor.