Cadde Aşk dolu sahneler!

Aşk dolu sahneler!

16.02.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Türkiye’nin yıldız isimleri önceki gün kutlanan Sevgililer Günü’ne özel repertuvarlarıyla sahnelerdeki yerini aldı

Aşk dolu sahneler

Yıldız Tilbe, Tan Taşçı, Zeynep Bastık, Serdar Ortaç ve Erol Evgin’in de aralarında bulunduğu ülkemizin sevilen sanatçıları, önceki akşam Sevgililer Günü’ne özel konserlerini verdi. Çiftlere özel repertuvarlarıyla aşk dolu bir akşam yaşatan şarkıcılar, parçalarıyla romantik dakikalar yaşattı. Bazı sahnelerde ise sürprizler yaşandı...

Haberin Devamı

Göz kamaştırdı

Şevval Sam, İstanbul Günay’da mikrofon başına geçti. Şarkıcı, sahne performansı ve Tarık Ediz imzalı kıyafetiyle büyük beğeni topladı. Sam “Sevmek iyileştirir, dönüştürür, birleştirir. Karşılık beklemeden sevebilmek insanı özgürleştirir” ifadelerini kullandı.

Aşk dolu sahneler

‘Yalnız değilim’

Mabel Matiz, Volkswagen Arena’daydı. Şarkıcı, “Bir 14 Şubat’ta daha yalnız değilim, çünkü siz buradasınız. Birbirimize yetiyoruz diye düşünüyorum” sözleriyle alkış topladı.

Aşk dolu sahneler

Sürprizli gece

Sinan Akçıl, Bahçeşehir Tren Beach’teydi. Şarkılarını sevenleriyle seslendiren sanatçıya gecenin sonunda dostu Ece Seçkin sahneye çıkarak süpriz yaptı.

Aşk dolu sahneler

Özel konser

Yıldız Tilbe, Wow İstanbul Hotel’de sevenleriyle buluştu. Özel repertuvar hazırlayan sanatçı, “Sevmek ne güzel bir duygu! Keşke hiç bitmese, her gün böyle olsa” dedikten sonra ‘Delikanlım’ı seslendirdi. / Umut Ünver

Haberin Devamı

Aşk dolu sahneler

Büyüleyen Şarkılar

Erol Evgin, Jolly Joker Private’ta seyirci karşısına çıktı. Sevgililer Günü Özel konseptinde sahne alan sanatçı, ‘Rüya’, ‘Ben İmkansız Aşklar İçin Yaratılmışım’ ve ‘Deli Divane’ gibi eserlerini söyledi.

 

Aşk dolu sahneler

Sevgilisiz kaldı

Serdar Ortaç, Ataşehir Sheraton Grand İstanbul Otel’de sahneye çıktı. “Ben bu geceyi yanımda sevgilim olmadan kapatıyorum” diyen sanatçı, büyük alkış aldı. l Umut Ünver

Aşk dolu sahneler

Romantik akşam

Tan Taşçı, Bayhan Müzik Organizasyonuyla ikinci kez İstanbul Kongre Merkezi Harbiye Oditoryumu sahnesindeydi. İki çiftten evlenme teklifinin geldiği konserde sanatçı, seyircilere kırmızı güller verdi. l Umut Ünver

Aşk dolu sahneler

Teklif hatırası

Buray, Ankaralı hayranlarıyla buluştu. Sahneye aşkın rengi olarak kabul edilen kırmızı bir ceketle çıkan Buray, hayranları arasında yer alan bir çiftin evlilik teklifi mutluluğuna da şahitlik etti.

 

Aşk dolu sahneler

‘Sınır konmaz’

Gülay Eralp, Bahçelievler’deki Matilda Kulüp’te konser verdi. Şarkıcı, sahne kostümleriyle ilifli, “Cesaret çıplaklık değil; gümbür gümbür şarkı söyleyebilmektir. Fakat sanata sanatçıya sınır konmaz. Gülşen’i takdirle alkışlıyorum” diye konuştu.

Aşk dolu sahneler

İzmir güzeli

Sevgililer Günü’nü memleketi İzmir’de kutlayan Zeynep Bastık, Katerina Ekşioğlu imzalı gömleği ve tulumuyla göz dolduran şarkıcı, konser alanını dolduran 40 bin kişiyle eserlerini seslendirdi.

Haberin Devamı

Aşk dolu sahneler

Gökçe rüzgarı

Gökçe Kırgız, Yeni Gazino’daydı sahne aldı. Sevenlernin karşısına Tolga Çam imzalı elbiseyle çıkan şarkıcı, “Sevmek sevilmek güzel şey. Birbirinizin kıymetini bilin, her gün sevmek, sevilmek dileğiyle” dedi.

Aşk dolu sahneler