Cadde Aşk sihirbazı Oğuzhan!

Aşk sihirbazı Oğuzhan!

15.11.2017 - 16:23 | Son Güncellenme:

Sevgilisi Demet Özdemir’in İsviçre’ye gitme hayalini duyan Beşiktaş’ın 'Oz Büyücüsü' lakaplı yıldızı Oğuzhan Özyakup, Murren şehrindeki bir otele rezervasyon yaptırdı. Ünlü çiftin, yeni yıla burada gireceği konuşuluyor.

Aşk sihirbazı Oğuzhan

Oğuzhan Özyakup, yaptığı jestlerle sevgilisi Demet Özdemir'i büyülüyor...

Haberin Devamı

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; ilişkilerini gözlerden uzak yaşayan ikili, ilk kez yaz aylarında Bodrum'da objektiflere yansımıştı. Kiraladığı lüks tekneyle güzel oyuncuyu Ege'de mavi tura çıkaran Özyakup, bu yılbaşında da aşkı için özel bir tatil hazırlığında. Ünlü futbolcu, oyuncu sevgilisinin İsviçre'deki Murren şehrine gitmek istediğini öğrenince yeni tatil programı için kolları sıvadı.

Aralık ayının son haftası Süper Lig'in tatile girmesiyle İsviçre'ye gideceği konuşulan ikiliye, yakın dostları da eşlik edecek. Yeni yıla İsviçre'de girecek olan çift, Hotel Jungfrau'nın geceliği ortalama bin TL'lik odasında konaklayacak.

"IŞINLANMAK İSTİYORUM"

Güzel oyuncu ile futbolcu aşkının yeni yıl planı Demet Özdemir'in instagram'daki paylaşımıyla ortaya çıktı. Önceki gün instagram'da karlarla kaplı otelin fotoğrafını paylaşan Özdemir, bu kareye, "Işınlanmak istiyorum" notunu düşüp kalp emojisi ekledi.

Aşk sihirbazı Oğuzhan