Cadde AŞKA GELDi

AŞKA GELDi

17.07.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

Şarkıcı Seda Üren, sevgilisi Levent Ağa’yla Türkbükü’nde tatilin tadını çıkarıyor.

AŞKA GELDi

Maki’de güneşlenen Üren, korunmak için yüzüne krem sürerken, sevgilisini de unutmadı. Her fırsatta birbirlerine olan aşklarını dile getiren çift, arkadaşlarıyla birlikte su yatağına bindi. Uzun süre su yatağında kalan Üren, denizin keyfini doyasıya çıkardı.


ÇiÇEĞi BURNUNDA ÇiFT TATiLDE
Las Vegas’ta sürpriz bir şekilde nikah masasına oturan Kerem Dürüst, Kolombiyalı eşi Katalina Gomez’le Türkbükü’nde tatil yapıyor. The Suu Hotel’de güneşin ve denizin tadını çıkaran çift, akşamları ise yürüyüş yapmayı tercih ediyor. Çiftin bebek beklediği iddia ediliyor.


YİNE YENİDEN EKRANDA
Emre Kınay’la evliliğini geçen yıl noktalayan Emine Ün, kızı Duru’yla birlikte görüntülendi. Türkbükü’nde tatil yapan Ün’ün kilo aldığı gözden kaçmadı. Kızı ve aile dostlarıyla tatil yaptıklarını belirten oyuncu, “Evlendikten sonra işime ara vermiştim. Artık çalışma zamanı. Eylül ayında bir diziyle yeniden ekranlara döneceğim” dedi.


UÇTU UÇTU SERDAR UÇTU
Garanti Bonus’un 10’uncu yılı şerefine dün Bodrum Antik Tiyatro’da sahne alan Serdar Ortaç, “vakit, nakittir” diyor. Bodrum’a helikopterle gelen Ortaç, konser öncesinde vokalisti Merih Ermakastar’la kaldığı otelde §son değerlendirmeleri yaparken görüntülendi.