Cadde Aşkım Kapışmak'tan 'Elma Dersem Çık' semineri

Aşkım Kapışmak'tan 'Elma Dersem Çık' semineri

25.10.2018 - 17:18 | Son Güncellenme:

Davranış bilimleri uzmanı ve yazar Aşkım Kapışmak, 'Elma Dersem Çık' semineriyle önceki gün Torun Center’da bulunan Artı Sahne’deydi.

Aşkım Kapışmaktan Elma Dersem Çık semineri

'Yaşamın anlamı nasıl olur?', 'İyi ve mutlu olarak başarıya ulaşmanın yolu nedir?' ve 'Neşeye giden yol nedir?' gibi konu başlıkları konuşulan 'Elma Dersem Çık' seminerinde Aşkım Kapışmak’ı dostları da yalnız bırakmadı.

Haberin Devamı

Semineri izlemeye gelenler arasında Tümer Metin ve sevgilisi Gamze Topuz, Rüzgar Erkoçlar ve eşi Tuğba Erkoçlar, Gizem Kerimoğlu, Elif Karlı, Kızılay İstanbul Şube Kadın Kolları Başkanı Zerrin Meteşoğlu, Kızılay İstanbul Şube Başkan Vekili Bahar Büşra Köylübay, İstanbul Şube Kadın Kolları üyeleri Elif Çalışkan ve Aslı Akyol da vardı.

Sahnelediği seminerle aynı adı taşıyan 14'üncü kitabı 'Elma Dersem Çık'ın kasım ayının ilk haftasında raflardaki yerini alacağını belirten Aşkım Kapışmak, "Kitap heyecanıyla turne heyecanını bir arada yaşıyorum. Kasım ayında Almanya, Hollanda ve Fransa'yı kapsayan bir turneye çıkacağız. Ocak ayında Yale Üniversitesi’nin davetiyle Amerika’da seminer vereceğim. Onlardan bu daveti almak beni çok mutlu etti ve onurlandırdı’ dedi.

Haberin Devamı

Basın mensuplarına verdiği röportajda ilişkiler üzerine de konuşan Aşkım Kapışmak, "İlişkiler hakkında uzmansınız hayranlarınızdan size evlenme teklifi geliyor mu?" sorusuna, "Daha çok annelerinden teklif geliyor. Ekranda izlediklerinde bu adam tam damat olacak insan diyerek annemi arayanlar tanışanlar da oluyor. Ama bu benim tercihim. Ben aşkı aramıyorum açıkçası. Hayatta her şey aramayı bıraktığınızda sizi bulur. Bir şeyi çok isterseniz olmaz. Ama bıraktığınızda karşınıza çıkar ve sizi şaşırtır" diye konuştu.