Cadde Aşkın Kanunu yeni bölümünde bonzai şoku

Aşkın Kanunu yeni bölümünde bonzai şoku

08.12.2014 - 17:10 | Son Güncellenme:

Aşkın Kanunu 5. bölümde Aşkın Kanunu'nun yönetmeni Çağatay Tosun, özel olarak hazırladığı video ile bonzai kullanımından doğan zararlara vurgu yapıyor. Çağatay Tosun hazırladığı bu videoyla herkesin taktirini kazanıyor. Bu akşam yayınlanacak olan bölümde işlenecek konu bonzainin zararları oluyor.

Aşkın Kanunu yeni bölümünde bonzai şoku

TRT 1'de başlayan yeni dizi Aşkın Kanunu yeni bölümde önemli bir konuya dikkat çekiliyor. Yeni bölüm bu akşam ekran başındaki izleyicilere keyifli dakikalar yaşatıyor. 5. bölüm 22.30'da başlıyor.

TRT 1 ekranlarında yayınlanan yeni dizilerden Aşkın Kanunu yeni bölümü bu akşam izleyici karşısına çıkıyor. Yeni bölümde Çetin İpek'in geçmişini kıskanmaya devam ediyor. Çetin'in itirafı ise İpek'i şaşkına çeviriyor. Çetin zor yoldan da olsa İpek'i sevdiğini itiraf ediyor. İpek ise Çetin'e sadede bakmakla yetiniyor. Sevilen dizi Aşkın Kanunu son bölümü diziyi sevenleri ekrana kitleyecek, dizide sürükleyici anlar yaşanacak. Yeni bölüm bu akşam 22.30'da TRT 1 ekranlarından izleyiciyle buluşacak.

Başrollerini Ceyda Düvenci ve Mustafa Üstündağ'ın paylaştıkları Aşkın Kanunu yeni bölümde uyuşturucunun, madde bağımlığının zararları üstünde duruluyor. Bu akşam 22.30'da yayınlanacak olan yeni bölümde bonzai adlı uyuşturucu maddenin kullanımından doğan zararlara dikkat çekiliyor.