Cadde Aşklarına inandım, onlar için söyledim

Aşklarına inandım, onlar için söyledim

12.08.2008 - 01:00 | Son Güncellenme:

ÖNCEKİ akşam Sortie’de gerçekleşen Çağla Şıkel ile Emre Altuğ’un düğününe geç katıldığı için şahitlik yapamayan Sezen Aksu, çifti kırmayarak sahneye çıktı

Aşklarına inandım, onlar için söyledim

.“Aşklarına inandım ve aşklarına şahit olmak için buraya geldim” diyen Aksu sahnede iki şarkısını seslendirdi. Düğünde Sezen Aksu’nun yanı sıra Yaşar, Levent Yüksel, Teoman, Özkan Uğur ve Alişan da sahneye çıkıp, şarkılarını yeni evli çift için söyledi.

Düğünde Sezen Aksu’nun yanı sıra Yaşar, Levent Yüksel, Teoman, Özkan Uğur ve Alişan da sahneye çıkıp, şarkılarını yeni evli çift için söyledi


Aşklarına inandım, onlar için söyledim


Çağla’ya sürpriz hediye 

Müjdat Gezen, Çağla Şıkel’in ilkokulda yaptığı tabloyu düğün hediyesi olarak Emre Altuğ’a verdi  

Önceki akşam Sortie’de düzenlenen nikâh töreniyle üç yıllık birlikteliklerini evlilikle taçlandıran Çağla Şıkel ile Emre Altuğ podyum ve müzik dünyasının ünlü isimlerini buluşturdu. Çift, Erol Günaydın, Melek Baykal ve Müjdat Gezen, Sinan Çetin, Yalçın Akyıldız ve Handan Taşkın’ın şahitliğinde “evet” dedi. Altuğ’un gelin Çağla Şıkel’i Attilâ İlhan’ın, “Ben Sana Mecburum” şiiri ve “Neyleyim” şarkısı ile karşıladığı nikâh töreninin ardından Müjdat Gezen, damat Emre Altuğ’a anlamlı bir hediye verdi.
Eski eşinin Çağla Şıkel’in resim öğretmeni olduğunu, onun yaptığı resimleri bugüne kadar sakladığını söyleyen Müjdat Gezen, Şıkel’in yaptığı tablolardan birini Emre Altuğ’a hediye etti. Gecede nikâh şahitliği yapması beklenen Sezen Aksu nikâh kıyıldıktan sonra geceye katılabildi. Tülin Şahin, Ayşen Guruda, Levent Yüksel, Serdar Ortaç, Bengü, Ece Sükan, Yurdal - Ivana Sert, Cansu Dere ve Şenay Akay gibi birçok ünlünün katıldığı düğünde Yaşar, Levent Yüksel, Teoman, Özkan Uğur ve Alişan da şarkı söyledi. 

Aşklarına inandım, onlar için söyledim


Ragga Oktay çiçeği kaptı 
Çağal Şıkel gelin çiçeğini davetlilere doğru fırlatınca konuklar arasında çıkan çiçek kapma yarışı Ragga Oktay’ın zaferiyle sonuçlandı. Emre Altuğ’un “Mert ile Gert” dizisinde başrolü paylaştığı oyuncu arkadaşı Ragga Oktay birçok ünlü arasından gelin çiçeğini kapan isim oldu. Çift gecenin ilerleyen saatlerinde kırmızı güllerle süslenmiş pastayı birlikte kesti.  

‘İkizzler’in finaline canlı bağlantı yapıldı
Emre Altuğ’un jüri üyesi olduğu Star TV’de pazar akşamları ekrana gelen “İkizzler” yarışmasının final gecesinde Sortie’deki düğün törenine canlı bağlantı yapıldı. 13 tek yumurta ikiziyle başlayan yarışma 7. haftada sona erdi.  Emre Altuğ’un yerine jüri koltuğuna Demet Sağıroğlu’nun oturduğu finalin birincisi olan Murat ve Mustafa, 50 bin YTL’lik para ödülünün de sahibi oldu. 
MAGAZİN SERVİSİ

Yazarlar