Cadde Aslı Bekiroğlu: Gazeteciler çeksin!

Aslı Bekiroğlu: Gazeteciler çeksin!

17.05.2022 - 07:10 | Son Güncellenme:

Müzisyen Çağrı Telkıvıran ile ilişkisi biten ve son olarak adı Kubilay Aka ile aşk dedikodularına karışan Aslı Bekiroğlu, önceki gün Arnavutköy'de görüntülendi. Arkadaşlarıyla dışarı çıkan ünlü isim, gazetecilere poz verdi.

Aslı Bekiroğlu: Gazeteciler çeksin

Ünlü isimlerin kostümler içinde şarkı söylediği ve jüri üyelerinin de maskenin altındaki ismi tahmin etmeye çalıştığı, geçtiğimiz aylarda final yapan 'Maske Kimsin Sen' yarışmasında yer alan ünlü oyuncular Aslı Bekiroğlu ile Kubilay Aka'nın, çekimler sırasında yakınlaştığı iddia edilmişti.

Haberin Devamı

Yarışmanın müzik direktörü Metin Özülkü ve jüri üyesi Doğu Demirkol'un, final gecesinin hemen ardından telefonla kaydettiği videoda Bekiroğlu ve Aka, el ele görüntülenmişti. Çekim yapıldığı fark edilince eller hemen ayrılmış ama bu görüntü akıllarda soru işareti bırakmıştı.

Aslı Bekiroğlu: Gazeteciler çeksin

"OF HÂLÂ MI?"

Magazin dünyası bu aşk iddiasıyla çalkalanmıştı. Bebek’te objektiflere takılan Bekiroğlu, Kubilay Aka sorusuna yanıt vermiş ve haberleri net bir dille yalanlamıştı.

Of hâlâ mı? Kendisi benim arkadaşım, siz de benim arkadaşımsınız. Hayatımda kimse yok şu an. Çağrı ve Biran’a da mutluluklar diliyorum.

ESKİ AŞKINA GÖNDERME

"Bir partide eski sevgilisi Çağrı Telkıvıran ve Biran Damla Yılmaz’ı görünce mekanı terk ettiği" haberleri hakkında ise güzel oyuncu, “Mekanı ben değil, beni görünce onlar terk etti. Ne diyeyim onlara da mutluluklar dilerim. Yalnızım ben de” ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

"KIZIMIN MÜRÜVVETİNİ GÖRMEK İSTERİM"

Bekiroğlu, önceki haftalarda ise annesi Süheyla Bekiroğlu ve köpeği ile sahil havası almıştı. Bebek'te gezen anne kız, basın mensuplarının yoğun ilgisiyle karşılaşmıştı.

Süheyla Bekiroğlu, "Aslı Hanım'ı takip eder misiniz? Evlenmesini istiyor musunuz?" sorularına, "Sürekli takipteyim. Bazen eleştiririm de. Mürüvvetini de artık görmek isterim" yanıtını vermişti. Annesinin evlilik cevabına şaşıran 26 yaşındaki oyuncu, "Aşk hayatım yok şu an. Köpüşüm var ve annem var" şeklinde konuşmuştu.

Aslı Bekiroğlu: Gazeteciler çeksin

"KÖPEĞİMİN DÖVMESİNİN AYNISINI KULAĞIMA YAPTIRDIM"

Neşesi bir hayli yerinde olan Bekiroğlu'nun, ayakkabısı ve çorapları dikkatlerden kaçmamıştı. Son olarak ‘Bandırma Füze Kulübü’ adlı filmde rol alan sempatik oyuncu, bacağındaki dövme sorulunca, "Köpeğimin kulağında dövmesi var. KVM271, ben de aynısını kulağıma yaptırdım" sözleriyle, köpeğinin kulağına belediyenin yaptığı karekod numarasını kendi kulağına yaptırdığını açıklamıştı.

"POZ VERELİM"

Özel hayatıyla gündemden düşmeyen Aslı Bekiroğlu, son olarak geçtiğimiz gün Arnavutköy'de bir mekanda objektiflere takıldı.

Kendilerini çekmesi için telefonunu garsona verip poz veren Bekiroğlu, karşısında basın mensuplarını görünce garsona dönüp, "Dur sen çekme, gazetecilere poz verelim onlar çeksin" diyerek poz verdi.

Haberin Devamı

Aslı Bekiroğlu: Gazeteciler çeksin