Cadde Aslı Enver’in minik kızı Elay’la paylaşımı güldürdü! Sürpriz sonlu videoya beğeni yağdı

Aslı Enver’in minik kızı Elay’la paylaşımı güldürdü! Sürpriz sonlu videoya beğeni yağdı

08.05.2024 - 14:59 | Son Güncellenme:

Aslı Enver, geçen temmuz ayında kızı Elay'ı kucağına alarak ilk kez annelik heyecanını yaşadı. Kızını gözlerden uzak büyüten oyuncu, sosyal medya hesabında Elay ile videolu paylaşım yaptı. O anlar görenleri güldürdü.

Aslı Enver, geçtiğimiz kasım ayında iş insanı Berkin Gökbudak ile sessiz sedasız nikah masasına oturmuştu. Nikâhtan sonra Enver’in iki aylık hamile olduğu ortaya çıkmış; oyuncunun, rol alacağı diziyi hamileliği sebebiyle bırakmak zorunda kaldığı öğrenilmişti.

Haberin Devamı

Aslı Enver-Berkin Gökbudak çiftinden müjdeli haber 4 Temmuz'da gelmiş; ikili sağlıklı bir şekilde dünyaya gelen kızlarına Elay adını vermişti.

"HOŞ GELDİN ELOŞ'UM"

Ünlü isim, gönderisine, "Benim güzel ailem... 4 Temmuz 2023... Hayatımın en özel günü... Ziyarete gelen, arayan, mesaj gönderen herkese yürekten teşekkürler. Mutlu, huzurlu, bol kahkahalı büyütebilmek dileğiyle... Hoş geldin Eloş'um..." mesajını yazmıştı.

KURAL BOZDU

Çiçeği burnunda anne Enver, Mart ayında yaptığı paylaşımla kural bozdu ve Elay'ın yüzünü ilk kez gösterdi. Elay sevimli halleriyle sosyal medyayı sallarken Aslı Enver'in paylaşımı binlerce yorum ve beğeni aldı.

PAPATYAYI YEDİ

"Hayat Bilgisi", "Kavak Yelleri", "Suskunlar" ve "İstanbullu Gelin" gibi yapımlarda yer alan ünlü oyuncu Aslı Enver, bugün yaptığı videolu paylaşımla herkesi güldürdü.

Haberin Devamı

Ünlü çift doğa içerisinde kızlarıyla vakit geçirirken Berkin Gökbudak, kızı Elay'a papatya hediye etti. Papatyayı gören minik Elay ise papatyayı yiyerek takipçileri güldürdü.

Aslı Enver’in minik kızı Elay’la paylaşımı güldürdü Sürpriz sonlu videoya beğeni yağdı