Cadde Aslı Turanlı-Burak Çelik çiftinden yeni kareler

Aslı Turanlı-Burak Çelik çiftinden yeni kareler

28.09.2022 - 14:13 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz haftalarda ekranlara veda eden 'Senden Daha Güzel' adlı yapımda birlikte rol alanAslı Turanlı ile Burak Çelik'in aşk yaşadıkları iddia edilmişti. Eylül ayının ilk haftasında birlikte görüntülenen ikiliden Turanlı, sevgilisine aşkını sosyal medya üzerinden ilân etmişti. Mutlu birliktelikleri devam eden ünlü çift, tatile çıktı. Keyifli vakit geçiren Turanlı ile Çelik, birlikte verdikleri pozları takipçilerinin beğenisine sundu.

Aslı Turanlı-Burak Çelik çiftinden yeni kareler

Son olarak iş insanı Besim Çırak ile aşk yaşayan Aslı Turanlı'nın yaklaşık bir yıllık ilişkisi, geçtiğimiz haziran ayında bitmişti. Ardından 'Senden Daha Güzel' adlı projede rol alan Turanlı (28), gönlünü dizideki rol arkadaşı Burak Çelik'e (30) kaptırmıştı.

Haberin Devamı

Daha önce "Evlenme teklifleri aldım. Uzun süreli ilişkiler yaşayınca öyle teklifler aldığım olmuştu. Ama yaşımdan dolayı öyle bir şey düşünmedim" açıklamasıyla gündem olan Aslı Turanlı ve sevgilisi Burak Çelik, birkaç hafta önce Etiler'de objektiflere yansımıştı. 

"ÖNCESİNDEN TANIŞIYORDUK"

İlk kez birlikte görüntülenen ikili, çıkışta muhabirlerin “Hayırlı olsun” temennisine teşekkür ederek karşılık vermişti. Set sonrası yemeğe çıktıklarını söyleyen Burak Çelik, “İlişkiniz dizi setinde mi başladı?” sorusuna “Biz öncesinden tanışıyorduk zaten” ifadelerini kullanmıştı.

Aslı Turanlı-Burak Çelik çiftinden yeni kareler

İLAN-I AŞK

Ardından birlikte rol aldıkları dizi erken final yapan ünlü çiftten Aslı Turanlı, Burak Çelik'le fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşarak aşkını ilân etmişti. Ünlü ismin paylaşımına binlerce beğeni ve yorum gelmişti.

Haberin Devamı

TATİLE ÇIKTILAR

Şimdilerde mutlu birliktelikleri devam eden Aslı Turanlı ile Burak Çelik, birlikte tatile çıktı. Bodrum'a giden ünlü çiftten yeni pozlar geldi. Aynada sevgilisiyle çektiği fotoğrafı paylaşan Turanlı'nın ardından Çelik de güneşli havanın tadını çıkardıkları anı takipçilerinin beğenisine sundu.

Aslı Turanlı-Burak Çelik çiftinden yeni kareler