Cadde Aslıhan Güner: Eğer benimle evlenmeyeceksen bu ilişkiye devam etmeyelim!

Aslıhan Güner: Eğer benimle evlenmeyeceksen bu ilişkiye devam etmeyelim!

25.10.2023 - 07:05 | Son Güncellenme:

Ünlü oyuncu Aslıhan Güner, meslektaşı Mert Kılıç ile birlikte 10 yıldır mutlu bir evlilik sürdüyor. Yeni vizyona giren Zübeyde adlı filmde, Mustafa Kemal Atatürk'ün annesi Zübeyde Hanım'ı canlandıran Aslıhan Güner, model eşi Mert Kılıç'la nasıl evlendiğini, ekranlarda ilk kez anlattı.

Aslıhan Güner: Eğer benimle evlenmeyeceksen bu ilişkiye devam etmeyelim

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün annesinin hayatına odaklanan ‘Zübeyde, Analar ve Oğullar’ filmi İzmir’de gala yapmıştı. Projede Zübeyde Hanım’a hayat veren Aslıhan Güner, “Çekimlerde zorlandığınız zamanlar oldu mu?” sorusuna yanıt vermişti.

Haberin Devamı

"HEM KALBİME HEM RUHUMA DOKUNDU"

“Yükü çok ağır bir roldü" diyen oyuncu şöyle devam etmişti; "Çünkü anlatmak istediğimiz Türk annesinin ve kadınının gücü, Zübeyde Hanım’da vücut buldu. Duygusal anlamda çok zorlandığım, bazen rolden çıkamadığım oldu. İzleyicinin de kalbine dokunacağını düşünüyorum bu sahnelerin... Çünkü benim hem kalbime hem ruhuma inanılmaz dokundu."

Aslıhan Güner: Eğer benimle evlenmeyeceksen bu ilişkiye devam etmeyelim

NASIL EVLENDİĞİNİ İLK KEZ ANLATTI

Sevilen oyuncu Aslıhan Güner, önceki gün bir programa konuk oldu. Yeni vizyona giren Zübeyde adlı filmde, Mustafa Kemal Atatürk'ün annesi Zübeyde Hanım'ı canlandıran Aslıhan Güner, model eşi Mert Kılıç'la nasıl evlendiğini, ekranlarda ilk kez anlattı.

Aslıhan Güner: Eğer benimle evlenmeyeceksen bu ilişkiye devam etmeyelim

"MERT ÇOK ŞAŞIRDI"

Aslıhan Güner, modellik yapan eşi Mert Kılıç'la ilişkisinin ilk günlerinde "Eğer benimle evlenmeyeceksen bu ilişkiye devam etmeyelim" demiş. Güner o dönemi şöyle anlattı: "1 ay sonra falandı, 'Eğer benimle evlenmeyeceksen bu ilişkiye devam etmeyelim' dedim. Ben böyle bir bakış açısına sahibim, zaman kaybetmek istemiyorum. 'Niyetin ciddi değilse benimle birlikte yol alma' dedim. Aslında bu, uzatma bu işi durumu oldu biraz... Mert çok şaşırdı. Ben o zaman 22 yaşındaydım, şu an böyle bir şey yapar mıydım bilmiyorum, o dönem babamın benden beklentisi, aile yaşantım, evdeki durumum böyleydi. Böyle yetiştim ben" dedi.

Aslıhan Güner: Eğer benimle evlenmeyeceksen bu ilişkiye devam etmeyelim