Cadde Aslıhan Güner, Tuba Büyüküstün'e benzetilmesine isyan etti!

Aslıhan Güner, Tuba Büyüküstün'e benzetilmesine isyan etti!

22.09.2014 - 14:13 | Son Güncellenme:

Arap ülkelerinden de büyük ilgi gören Aslıhan Güner, Türkiye'nin başarılı kadınlarına rakip görülüyor. Tuba Büyüküstün'e benzetilen Aslıhan Güner, bu durumdan duyduğu rahatsızlığı dile getirdi.

Aslıhan Güner, Tuba Büyüküstüne benzetilmesine isyan etti

Güzel oyuncu Aslıhan Güner şimdilerde Hamdi Alkan'ın Bahara Yolculuk filmi için kamera karşısına geçti. Aslıhan Güner başarılarıyla dikkat çekmeye başladı.

Meslek hayatında 10. yılını kutladığını söyleyen Aslıhan Güner, kimsenin yardımı olmadan bu günlere geldiğini söyledi. Aslıhan Güner kimseyi tanımadığını, tırnaklarıyla kazıya kazıya bu zamanlara kadar gelebildiğini belirtti.

Oyunculara tavsiyelerde bulunan Aslıhan Güner, Kıvanç Tatlıtuğ ve Kenan İmirzalıoğlu dışındakilerin çok çalışması gerektiğini söyledi.

Aslıhan Güner, Asi dizisinde Tuba Büyüküstün ile kardeş rolünü canlandırdıkları için çok fazla benzetildiklerini söyledi. Tuba Büyüküstün'ü çok sevdiğini söyleyen Aslıhan Güner artık farklı platformlarda yürüdüklerini bu yüzden benzetilmek istenmediğini söyledi.

Beren Saat'in oyunculuğunu çok beğendiğini itiraf eden Aslıhan Güner, her işini takip etitğini açıkladı. Aslıhan Güner, Beren Saat'in güzel olmak için değil, rolünü en iyi şekilde yapmak için uğraştığını söyledi.