Cadde Aspova ile Aslı Güler, Rusya'da dünyaevine girdi!

Aspova ile Aslı Güler, Rusya'da dünyaevine girdi!

01.03.2024 - 08:07 | Son Güncellenme:

Muhammed Kılıçaslan (Apsova) ile fenomen Aslı Güler, sosyal medya hesabında evlendiklerini paylaştı. Rusya’da nikâh masasına oturan çift, yazdıkları notla dikkat çekti.

Aspova ile Aslı Güler, Rusyada dünyaevine girdi

Muhammed Kılıçaslan, geçtiğimiz günlerde sahne aldığı bir mekanda hayranlarının önünde sevgilisine evlilik teklifinde bulunmuş ve 'evet' yanıtını almıştı.

Haberin Devamı

Aslı Güler, parmağında tek taş yüzüğünün yer aldığı bir fotoğrafını paylaşıp, "Evet dedim" notuyla yayınlamıştı.

Aspova ile Aslı Güler, Rusyada dünyaevine girdi

EVLENDİLER

28 yaşındaki rapçi Muhammed Kılıçaslan, TikTok ve YouTube’da büyük bir takipçi kitlesine sahip olan 26 yaşındaki Aslı Güler ile hayatını birleştirdi.

Aspova ile Aslı Güler, Rusyada dünyaevine girdi

Aslı Güler ile Muhammed Kılıçaslan, Rusya’da nikâh masasına oturdu. Ünlü çift evlendiklerini sosyal medya hesaplarından yaptıkları ortak bir paylaşımla duyurdu. Evlilik cüzdanı ile poz veren ikili, mutlu gününden kareleri takipçileriyle paylaştı.

Aspova ile Aslı Güler, Rusyada dünyaevine girdi

"ARTIK EŞİZ"

Sade bir törenle hayatını birleştiren ikili, daha sonra Türkiye’de sevenlerinin ve ailelerinin de katılacağı bir düğün yapacakları bilgisini paylaştı. Gelinlik ve damatlıkla çekilen pozlarını yayınlayan çift, altına şu notu düştü:

Haberin Devamı

Ailelerimizle kostak oynadığımız bir Ankara düğününün tadı başka olur tabii ama biz bunu tercih ettik. Sade ve özel bir gün bizim için. Ülkeye dönünce askere gideceğim, döndüğümde de hepinizle beraber eğlenip kutlama yapacağımız bir etkinlik planlıyoruz. Hepinizi sevgiyle selamlıyoruz. Artık eşiz, biriz, biziz.

"KILIÇASLAN OLDUM"

Aslı Güler, Instagram hesabından nikâh sonrası pozunu ‘’Aslı Güler Kılıçaslan oldum’’ notuyla yayınladı. Nikah için sade bir gelinlik tercih eden Aslı Güler ile Aspova’ya takipçilerinden tebrik mesajları yağdı. Çiftin nikah sonrası çekilen karelerine beğeni yağdı.

Aspova ile Aslı Güler, Rusyada dünyaevine girdi