Cadde 'Atakan, Survivor'dan şampiyon olmadan dönmez!'

'Atakan, Survivor'dan şampiyon olmadan dönmez!'

23.02.2024 - 14:49 | Son Güncellenme:

Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu 'Survivor'ın 2016 sezonunda şampiyonluk ipini göğüsleyen Çağan Atakan Arslan, Nisa Bölükbaşı'nın kazandığı 'All Star 2022'de 9'uncu olmuştu. Üçüncü kez Dominik Cumhuriyeti'ne giden Avatar Atakan'ın eşi Serap Korkmaz'dan iddialı bir Survivor açıklaması geldi.

Atakan, Survivordan şampiyon olmadan dönmez

Kick boksçu Çağan Atakan Arslan ile Serap Korkmaz, 2017 yılında nikâh masasına oturmuştu. 2018'de oğulları Leon Aslan'ı kucaklarına alan çift, Mart 2023'te kızları Zenia'nın doğumuyla ikinci kez anne ve baba olma mutluluğu yaşamıştı.

Haberin Devamı

Önceki gün İstinyePark AVM'de objektiflere yansıyan Serap Korkmaz, kızları henüz 11 aylık olmasına rağmen eşinin üçüncü kez Survivor'a katılması hakkında konuştu.

Atakan, Survivordan şampiyon olmadan dönmez

"ANİDEN GELEN TELEFONLA GİTMEK ZORUNDA KALDI"

Bu sezon All Star formatıyla ekanlarda olan fenomen yarışmaya sonradan dahil olan eşine özlemini ve güvenini dile getiren Korkmaz, "Aniden gelen telefonla bir anda gitmek durumunda kaldı" ifadelerini kullandı.

Atakan, Survivordan şampiyon olmadan dönmez

"HER AKŞAM TV BAŞINDAYIZ"

Atakan'a çok güveniyorum, Dominik'ten şampiyon olmadan dönmez. Her akşam televizyon başındayız, şimdiden özledik. Survivor bölümlerini de tekrar tekrar izliyoruz.

Atakan, Survivordan şampiyon olmadan dönmez

"OYUNCULUK KARİYERİNE YÖNELDİM" DEMİŞTİ!

Söz' dizisi (2017) ve 'Adalet' filminde (2023) kamera karşısına geçen Survivor Atakan, All Star'a günler kala, "Ben bu sezon gitmedim çünkü sinemaya ağırlık verdim. Sonuçta şampiyon oldum. Şimdilerde oyunculuk kariyerine yöneldim. Bu sezonda kimin kazanacağını çok merak ediyorum. Büyük bir sürpriz olabilir, heyecanla takip edeceğim" açıklamasını yapmıştı.

Atakan, Survivordan şampiyon olmadan dönmez