Cadde ‘Atatürk sevgisini silemezsin’

‘Atatürk sevgisini silemezsin’

01.01.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Mahsun Kırmızıgül, Süper Kupa Finali’nde futbolcuların sahaya Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün fotoğrafının olduğu tişörtleri ve pankartlarıyla çıkmasına izin verilmemesine tepki gösterdi. Sanatçı, “Atatürk sevgisini gönüllerden silemezsin” dedi.

‘Atatürk sevgisini silemezsin’

Mahsun Kırmızıgül, KKTC’deki Savoy Otel’de sahne aldı. Sanatçı, Fenerbahçe ve Galatasaray arasında Riyad’da oynanması planlanan Süper Kupa Finali, Suudi yetkililerin futbolcuların sahaya Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün fotoğrafının olduğu tişörtleri ve pankartlarıyla çıkmasına izin vermemesine, “Bu ülkenin değeri ve kurucusu var. Kuralları bilmiyorum ama Atatürk’ün posteri neden ağırlarına gitmiş anlamadım. Keşke bunların hiçbiri olmasaydı ve maç oynansaydı... Bir şeyleri silebilirsin ama Atatürk sevgisini gönüllerden silemezsin. Herkes kendi tarihine sahip çıkar” dedi.

Haberin Devamı

“Uzun zamandır dizi projem var, ona çalışıyorum” diyen Kırmızıgül, “Ocak ayında çekimler başlayacak. 1-2 bölüm başında olacağım. Kamera arkasındayım. En son ‘Benim İçin Üzülme’ dizisinde genel yönetmenlik yapmıştım. Bunda da öyle olacak. Kamera arkası benim için daha iyi duruyor. Tabii oyunculuk başka bir şey... Bir dram dizisi... Karadeniz, Diyarbakır, Kapadokya ve İzmir gibi büyük şehirlerde çekilecek. Senarist arkadaşlar yazıyor. Sete çıkmak için heyecanlıyım. Kadroyu önümüzdeki günlerde paylaşırız” ifadelerini kullandı. Sanatçının yeni dizisinin ise Kanal D’de ekrana geleceği öğrenildi. -MESUT YILMAZ