Cadde ‘Ateş ettiği videoyu paylaşmayacağız’

‘Ateş ettiği videoyu paylaşmayacağız’

14.11.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Eşine ateş eden komşusunun, olay anındaki görüntülerinin ellerinde olduğunu söyleyen Tanem Sivar, “İsmini de videoyu da hedef göstermemek adına paylaşmayacağız” dedi

‘Ateş ettiği videoyu  paylaşmayacağız’

Tanem Sivar ve Edhem Dirvana’nın, komşuları tarafından köpekleri Django ve Pamuk’un zehirlenerek öldürülmesinin ardından olaylar büyüdü. Çiftin komşuları, Dirvana’ya hakaret ve küfürler savurduktan sonra av tüfeğiyle ateş etti. Olayı videoya çekmelerine ve delil olarak göstermelerine rağmen komşularının serbest kalmasına sitem eden Sivar, “Komşumuz her zamanki gibi av tüfeğiyle ateş edince jandarmaya haber verdik. Sinirlenince köpeklerimizi hiçbir suçu yokken zehirledi. Polise gidip şikayetçi olduk. Bir anda ortadan kayboldu. Edhem, komşuyu görüp polise haber vermek için videosunu çekti. Görüntülendiğini fark edince eşime küfürler sallayıp, av tüfeğiyle ateş etti. Olayın ardından yine polise şikayete gittik. Delil olmasına rağmen serbest kalması, hayal kırıklığı oldu” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Koruma talep ettiklerini belirten sunucu, “24 saat içinde değişik şeyler yaşadık. Korumaya gerek duymadılar. İçimizde tedirginlik ve korku var. Bireysel silahlanma ve hayvan haklarıyla ilgili yasalar, yeniden gözden geçirilmeli” dedi. Sivar, komşularının ismini ve videosunu hedef göstermemek için paylaşmayacaklarını söyledi.