Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

Türkiye Alzheimer Derneği’nin Alzheimer hastalarına ve hasta yakınlarına destek için düzenlediği ‘Alışveriş Şenliği’, cemiyet hayatının önemli isimlerini bir araya getirdi.

21 yıl önce Alzheimer hastalığı konusunda bilinçlendirme amacıyla kurulan Türkiye Alzheimer Derneği, Raffles Hotel’de ‘Alışveriş Şenliği’ gerçekleştirdi. Ülkemizde sayısı her yıl artan 650 bin Alzheimer hastası ve yakınına destek veren projeye, Arzu Sabancı for Koton, Art on İstanbul, Acıbadem Sağlık Grubu, Arzum ve Setur gibi 43 farklı marka destek verdi. Organizasyona Revna Demirören, Zafer Kozanoğlu, Arzu Sabancı, Ayşin Ekşioğlu ve Derya Karagülle’nin de aralarında bulunduğu cemiyet hayatının seçkin isimleri katıldı. Etkinlikte, astrolog Sare Palaska soruları cevaplarken, Demet Cengiz de son kitabı ‘Aşk Olsun’u imzaladı. Elde edilen gelirle Gündüz Evleri’ne destek verileceği ve yeni bir yerin açılmasına katkı sağlanacağı açıklandı.

Haberin Devamı

ANLAMLI DESTEK

ANLAMLI DESTEK

ANLAMLI DESTEK

‘İyilik İçin Sanat’

İyilik İçin Sanat Derneği üyeleri, ‘Sanat Buluşmaları’nın 178’incisinde Pemra Aksoy’u, Gümüşsuyu’ndaki atölyesinde ziyaret etti. Çocukluktan itibaren resim yapan ve Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde eğitimine devam eden sanatçı, “Varoluş ve iz bırakma kavramlarına odaklanarak, bireysel hafızanın oluşturulması ve kimliğin inşası üzerine çalışıyorum. Çizgi ve yazıyı ön plana çıkarıyorum” dedi.

ANLAMLI DESTEK

Mücevher tutkunlarına stil ipuçları verdiler

Ünlü mücevher tasarımcısı Ece Şirin, ‘Friends of Bee Goddess’ davetlerinin bu ayki buluşmasında, Işın Görmüş’le konuklarını ağırladı. Akmerkez mağazasında gerçekleşen davette ikili, yeni yıl öncesi farklı koleksiyonlarından mücevherleri bir araya getirerek, stil ipuçları verdi. Organizasyona, Cemil Dinçmen, Şebnem Çapa ve Gülden Büyükuçak gibi isimler katıldı.

ANLAMLI DESTEK

Kaşmir koleksiyon beğeni topladı

Kaşmiri, tasarımlarıyla yeniden yorumlayan Gobi, yeni koleksiyonunu Nişantaşı mağazasında tanıttı. Gözde-Özmen Öztürk ve Mustafa Gür’ün ev sahipliğindeki davete, Pervin Ersoy, Sinem Yıldırım, Buket Taşdelen ve Özlem Eraslan’ın da aralarında bulunduğu konuklar katıldı. Etkinlikte, düzenlenen yeni koleksiyon defilesi, izleyenlerden tam not aldı. Lale Danışman

Haberin Devamı

ANLAMLI DESTEK

Yeni yıl daveti!

Gülay Kamaz, önceki gün Alancha’da verdiği yeni yıl davetinde, dostlarıyla bir araya geldi. Sitare Kalyancuoğlu, Reyhan İpekel, Emek Külür ve Dilek Avşar’ın da aralarında bulunduğu ünlü isimler, öğle yemeğinde sohbet ederken, yeni yıl planlarını paylaştı. Konuklarına teşekkür konuşması yapan Kamaz, “2019’a sayılı günler kala başta sağlık, mutluluk ve başarı hep bizimle olsun. İyi ki varsınız” diyerek duygularını paylaştı. Lale Danışman

ANLAMLI DESTEK