Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

Ender Güzey Müzesi, Avusturyalı ressam Gustav Klimt’in eserlerini ve yaşamını tanıtmak amacıyla, özel bir sergiye ev sahipliği yaptı.

Ender Güzey Arthill Bodrum, birbirinden güzel etkinliklere imza atıyor. Müze, bu kez modern sanat akımının öncü ismi Avusturyalı ressam Gustav Klimt’in büyük boy tablolarından oluşan bir sergiye ev sahipliği yaptı. 100 yıl önce aramızdan ayrılan sanatçının yaşamını ve eserlerini anmak amacıyla düzenlenen sergininin açılışına, cemiyet hayatının seçkin isimleri katıldı. Türkiye’de ikinci kez tekrarlanan etkinlikte, sanatçının tablolarının yanı sıra, duvar resimleri de ilgi gördü. Sergi, 15 Ağustos’a kadar randevu alınarak gezilebilecek.

Haberin Devamı

ASIRLIK ANMA

ASIRLIK ANMA

ASIRLIK ANMA

Begonvil şıklığı

ASIRLIK ANMA

Halk arasında ‘Gelin Duvağı Çiçeği’ olarak anılan ve Akdeniz’in göz alıcı dış mekan çiçeği Begonvil, son günlerin en popüler bitkilerinden... Sezen Aksu’nun yeni şarkısı ‘Begonvil’, bu ara paylaşım rekorları kırarken, cemiyet hayatının pekçok seçkin ismi de begonvil renkli kıyafetlerle katıldıkları davetlerde göz kamaştırıyor. Arzu Sabancı, Arzu Özal ve Tunay Ekşi, yeni akımın öncüleri arasında yer alıyor.