Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

BİNİCİLİK KUPASI BAŞLIYOR
Mazda Türkiye ve Kemer Country Binicilik Kulübü iş birliğiyle düzenlenen Mazda Jinba İttai 2019 Binicilik Kupası için önceki akşam düzenlenen fikstür belirleme davetinde takım kaptanları, sporcular ve özel konuklar buluştu. Bu yıl yeni içeriği ve kurallarından oluşan kupa, altışar kişiden oluşan takımların rekabeti yanında bireysel sporcuların da yer alacakları üç ayak ve final hafta sonuyla, dört ayda tamamlanacak. Mazda Türkiye Pazarlama ve Satış Direktörü Mert Güçlüer, “Bu yıl yine Kemer Country’de olmaktan mutluyuz. Mazda’nın otomobil geliştirmekteki temel yaklaşımı olan at ve binicisinin mükemmel uyumunu tarif eden Jinba İttai tanımı bu organizasyonla ete kemiğe bürünüyor” dedi.
Kemer Country Binicilik Kulübü Sportif Direktörü Atila Akbıyık ise, “Kemer Atlıspor Kulübü bu yılda da Mazda’yla spor adına çok değerli bir projeye adım attı. Her yıl içerik ve kurallarını geliştirecek, heyecan yaratacak şekilde tarif ediliyor. Katılım rekoru bu sene de kırılacak” dedi.

Fark yaratan kadınlar
BİNİCİLİK KUPASI BAŞLIYOR
Adana Soroptomist Kulübü üyeleri, yeni yılın ilk etkinliğini önceki gün gerçekleştirdi. Demet Bilici başkanlığında, kadınları meslek sahibi yapan, okuma-yazma bilmeyenleri için kurs açan ve kız çocuklarına burs veren kulüp üyeleri, Tarsus’ta buluştu. ‘Fark Yaratan Kadınlar’ projesi dahilinde, Zeytinli köyünde yaşayan kadınların hayatlarına dokunmak ve fark yaratmak için bir araya gelen üyeler, “Adanalı gelinimiz” dedikleri Arzu Sabancı’yı ağırladı. Adana Divan Oteli’nde, Melis Ağazat’ın moderatörlüğünde ‘Fark Yaratanlar 2’ paneline konuk olan iş insanı, tecrübelerini paylaştı. Etkinliğin tüm geliri, Zeytinli köyünde yaşayan kadınlar için kullanılacak.

Sanat sohbeti
BİNİCİLİK KUPASI BAŞLIYOR
İyilik İçin Sanat Derneği üyelerinin, her hafta düzenli şekilde gerçekleştirdikleri ‘Sanat Buluşmaları’nın son konuğu Bedri Baykam oldu. Piramid Sanat’ta gerçekleşen ziyarette, Selin Bozkurt, Nadire Tanes, Ece Mizrahi, Handan Aral, Arzu Küfündür, Selda Özkök ve Gözde Varol, sanatçının çalışmaları hakkında bilgi aldı. “Dünyada iki yaşından beri yaptığı her çizgi saklanmış ya da satılmış tek profesyonel sanatçı” olarak haklı bir övgüye sahip Baykam’ın kariyer yolculuğu katılımcıların dikkatini çekti.

ACI’nın 140’ıncı
yılı kutlandı

BİNİCİLİK KUPASI BAŞLIYOR
Sağlık ve Eğitim Vakfı’na (SEV) bağlı Özel İzmir Amerikan Koleji (ACI), kuruluşunun 140’ıncı yılını mezunlarıyla kutladı. Yetişenler Derneği tarafından Bayraklı La Vie Nouvelle’de organize edilen geceye, okulun çok sayıda mezunu katıldı. SEV Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet T. Nane, SEV yöneticileri ve okul müdürlerinin de hazır bulunduğu renkli gecede, açılış konuşmalarının sonrasında Zafer Çebi Orkestrası eşliğinde, okulun 1993 yılı mezunu ünlü tenor Levent Gündüz’ün sahneye çıktı. 140. yıl pastasını kesen Yetişenler Derneği Başkanı Sevin Oran, okul müdürü Didem Erpulat ve okulun 1937 mezunu Ayşe Mayda, başarılı ve aydınlık yıllar diledi.

Kaya Demirer’le devam
BİNİCİLİK KUPASI BAŞLIYOR
Turizm Restoran Yatırımcıları ve Gastronomi İşletmeleri Derneği (TURYİD), 12. Olağan Genel Kurulu’nu önceki gün Sunset Restaurant’ta gerçekleştirdi. Kaya Demirer’in 5’inci Dönem TURYİD Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçildiği toplantıda, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevine ise Metin Şen, Barış Tansever, Gamze Cizreli ve Ayhan Çarıkçılar getirildi. Demirer, “TURYİD, ülkemize hem ekonomik hem de kültürel anlamda katma değer sağlıyor. Bu 187 kıymetli markanın temsilcilerinden oluşan TURYİD Üyelerinin bana ve yönetim kuruluma, gösterdiği güvene bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.