Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

Boğaziçi Üniversitesi mezunu ve dostu tanınmış isimler, üniversiteye destek amacıyla düzenlenen gecede bir araya gelerek 2 milyon 299 bin TL bağışta bulundu.

Boğaziçi’ne destek gecesi

Boğaziçi Üniversitesi’nin değerlerini yaşatmak amacıyla 2013 yılından itibaren Boğaziçi mezunları ve dostlarının buluştuğu organizasyonların bir yenisi, geçtiğimiz günlerde yapıldı. Çırağan Palace Kempinski’de ‘Boğaziçi Üniversitesi Vakfı’nın 40. Yılında Boğaziçi İçin El Ele’ adıyla gerçekleşen gece, iş, sanat ve cemiyet hayatının önde gelen isimlerinden de ilgi gördü. Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmed Özkan’ın ev sahipliğinde düzenlenen organizasyonda, başarılı öğrencilere burs ve araştırma teşvik fonlarına 2 milyon 299 bin TL’lik destek aktarıldı.

Haberin Devamı

Boğaziçi’ne destek gecesi

Geleneksel gecenin bu yılki onur konuğu, TÜSİAD eski başkanlarından BÜVAK Mütevelli Heyeti Üyesi Dr. Erkut Yücaoğlu oldu. Emir Ersoy ve Keremcem’in sahne aldığı etkinliğin bağış müzayedesini Turgay Artam yönetti. Gecenin onur konuşmacısı Yücaoğlu, mezunların okula katkısının önemine değinerek, “Boğaziçi Üniversitesi, hocalarının akademik standartlarının çok yüksek olduğu, milli ve evrensel değerleri programlarına başarıyla entegre edebildiği için Türkiye’nin en iyi üniversitelerinden biri” şeklinde konuştu.

Boğaziçi’ne destek gecesi

Boğaziçi’ne destek gecesi

Boğaziçi’ne destek gecesi

Myanmar yolculuğu

‘Derin Tutku’ başlığıyla dünyanın pek çok ülkesinde çektiği sualtı fotoğraflarıyla adından söz ettiren Ayşegül Dinçkök, yeni yılın ilk rotasını Asya’ya çevirdi. Son beş senesini fotoğrafçılığa ayıran Dinçkök, bu kez Uzak Doğu geleneklerini yaşayan Myanmar’a gitti. Budist rahiplerin arasında yolculuğa çıkan işkadını, Buddha Master’la tanışıp, sohbet etti. Deneyimlerini sosyal medya hesabından yayınlayan Dinçkök, takipçilerinden beğeni topladı.

Boğaziçi’ne destek gecesi

‘Ufkun Ötesi’

İnsanın kendisini farklı zamanlarda nasıl algılayabileceğine odaklanan ressam Ahmet Tükenmez’in yeni sergisi, geçtiğimiz günlerde sanatseverlerle buluştu. Sanatçının endüstriyel bir malzeme olan mukavvayı farklı şekillerde kullanarak çeşitli imgeler yaptığı ‘Beyond the Horizon/Ufkun Ötesinde’ adlı çalışmaları, 42 Maslak Art!Space Gallery’de açıldı. Bay İnşaat’ın sahibi Erol Özmandıracı ve satış müdürü Zeynep Salman’ın ev sahipliğindeki organizasyon, ilgi gördü. İsmet Doğan küratörlüğündeki sergi, 7 Nisan’a kadar görülebilir.

Haberin Devamı

Boğaziçi’ne destek gecesi

10’uncu yıl kutlaması

İstanbul’un en gözde mekanlarından Biber Bar, 10’uncu yıl kutlaması için Nişantaşı’nda unutulmaz bir partiye ev sahipliği yaptı. Tarzı ve mutfağıyla misafirlerini ağırlamaya devam eden mekanın eğlenceli gecesine, birbirinden ünlü isimler katıldı. Misafirler, lezzetli yemeklerin özel bir şekilde sunulduğu partide, DJ Ali Arslan’ın gece için özel olarak seçtiği müziklerle eğlendi.

Boğaziçi’ne destek gecesi

Mart güneşinde kayak keyfi

Kartalkaya Kaya Palazzo ve Dorukkaya Ski&Mountain Resort, sezon sonuna gelinen şu günlerde cemiyet ve iş hayatının ünlü isimlerini konuk etti. Can Kayak Okulu’nun hafta sonu düzenlediği yarışlar, festival tadında görüntüler ortaya çıkardı. Pistlerin tozunu attıran yarışmacılar, heyecanlı slalom hareketleriyle izleyicilerin ağızlarını açıkta bıraktı. Ünlü sunucu Burcu Esmersoy ise, işadamı sevgilisi Berk Suyabatmaz’la gittiği tatil merkezinde, snowboard eğitimi aldı. Hoca eşliğinde kayan sunucu, zaman zaman dengesini kaybedip düştü.

Haberin Devamı

Boğaziçi’ne destek gecesi