Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

Doğanın kalbi Göktürk Kemer Country’de, pazar günleri kurulan ‘Bol Pazar’da bu kez minikler tezgah başına geçti.

Pazar günleri İstanbul’un gözde uğrak noktalarından biri haline gelen ‘Bol Pazar’da geçtiğimiz hafta sonu ‘Back to School Garage Sale’ etkinliği düzenlendi. Bu kapsamda 4-15 yaş arası çocuklar, kendilerine ait kitap, oyuncak, kırtasiye malzemesi, kıyafet ve aksesuar gibi ürünlerin ikinci el satışını gerçekleştirdi. Elde edilen gelirse, Kanserli Çocuklara Umut Vakfı (KAÇUV) ve Göktürk Hayvan Sevenler Derneği’ne bağışlandı. Organizasyonda ayrıca, ONAOO (İtalya Ulusal Zeytinyağı Tadım Organizasyonu) sertifikalı Emre Soylu, ‘Zeytinyağını Tanımak’ konulu bir atölye çalışmasına imza attı.

Haberin Devamı

ÇOCUKLAR TEZGAH BAŞINA GEÇTİ

Moda sanatla buluştu

Bu yıl Uluslararası Kurumsal Sosyal Sorumluluk (ICSR) ödülünü alan ebebek, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü öğrencileriyle bir sosyal sorumluluk projesine imza attı. 12 öğrenci, 0-4 yaş grubu çocuklar için 2018-2019 Kış Sezonu kıyafet koleksiyonu hazırladı. Bir hafta boyunca üniversitede sergilenecek tasarımlar, ebebek mağazalarında satışa sunulacak. Öğrencilere burs sağlayacak proje kapsamında gerçekleştirilen defilede, cemiyet hayatının tanınmış simaları, çocuklarıyla podyumda yürüdü.

ÇOCUKLAR TEZGAH BAŞINA GEÇTİ

‘Yaşama Hak Tanıyın’

Şiddet ve bireysel silahlanmanın önlenmesi için mücadele eden Umut Vakfı’nın 23’üncü ‘Bireysel Silahsızlanma: Yaşama Hak Tanıyın’ konulu Karikatür Yarışması’nda dereceye girenler ödüllerine kavuştu. Gayrettepe’deki Dedeman Oteli’nde gerçekleşen törende, artan bireysel silahlanmaya karşı alınabilecek önlemler konuşuldu. Türkiye’den, aralarında 10 yaşındaki çocukların da bulunduğu 97 kişinin, 160 karikatürle katıldığı yarışmaya, yurt dışından da

40 eser gönderildi. Birinci Antalya’dan Kürşat Zaman, ikinci İzmir’den Cemalettin Güzeloğlu ve üçüncü İstanbul’dan Ahmet Levent Öztürk oldu.

ÇOCUKLAR TEZGAH BAŞINA GEÇTİ

İş hayatında kadın olmak

Armed Güvenlik Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yılmaz, ‘Erkeklerin dünyasında kadın ağırlığı artıyor mu?’ adlı konferansta konuşmacı oldu. Yılmaz, Ünsped Gümrük Müşavirliği ve Lojistik Hizmetler’in genel merkezinde gerçekleşen etkinlikte, kadınların iş hayatında karşılaştıkları zorluklardan ve mücadelelerinden bahsetti.

Haberin Devamı

ÇOCUKLAR TEZGAH BAŞINA GEÇTİ

Görkemli final

Dünyanın en büyük e-spor etkinliklerinden Blast Pro Serisi’nin İstanbul ayağı, önceki gün Ülker Arena’da yapılan görkemli finalle sona erdi. Blast Pro İstanbul Etkinlik Direktörü Bettina Kuperman ve Gaming in Turkey Kurucusu Ozan Aydemir’in katkılarıyla düzenlenen organizasyonun İstanbul şampiyonu, Astralis takımı oldu.

ÇOCUKLAR TEZGAH BAŞINA GEÇTİ

Diyetisyenleri eğitecek

Beslenme ve iletişim dünyasında yer almak isteyen diyetisyenlere destek vermek amacıyla kurulan UTAfitness, önceki gün Levent’te açıldı. Tartı Medikal Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Taslak ve Tartı Akademi Koordinatörü Derya Yelkenci tarafından hizmete sunulan merkezde, Tartı Akademi’nin uzman akademisyenleri eğitim verecek. Açılışa, iş ve cemiyet dünyası ilgi gösterdi.

Şıklığıyla göz doldurdu

Haberin Devamı

Merih Turan, önceki gün Vadistanbul AVM’de objektiflere takıldı. Şıklığıyla göz dolduran Turan, arkadaşlarıyla yemek yedi.

ÇOCUKLAR TEZGAH BAŞINA GEÇTİ

Arkadaşlarıyla buluştu

Verda Penso, Akmerkez’de görüntülendi. AVM’ye tek başına giden Penso, önce arkadaşlarıyla buluştu daha sonra da alışveriş yaptı.

ÇOCUKLAR TEZGAH BAŞINA GEÇTİ