Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

Kemer Country Atlı Spor Kulübü’nde gerçekleşen engel atlama yarışmaları, soğuk ve yağmurlu havaya rağmen büyük ilgi gördü.

Avrupa’nın alanında en saygın binicilik merkezlerinden biri olan Kemer Country Atlı Spor Kulübü, birbirinden heyecanlı etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu düzenlenen ‘Mazda Jinba Ittai Cup 2018 Engel Atlama Yarışmaları’ soğuk ve yağmurlu havaya rağmen büyük ilgi gördü. İki gün boyunca devam eden hazırlık yarışmalarında yeni, yıldız ve profesyonel biniciler mücadele etti. Mazda Motor Logistics Europe Türkiye tarafından desteklenen organizasyonda, Sevil Sabancı, Armağan Özgörkey, Sencar Can ve Neslişah Evliyazade de hazır bulundu. Engel atlama yarışmaları, 24-25 Şubat, 24-25 Mart ve 28-29 Nisan tarihlerinde tekrar düzenlenecek.

Haberin Devamı

Dostlarıyla buluştu

Dostlarıyla buluştu

MUTLULUĞUN SIRRINI PAYLAŞTILAR

İstanbul cemiyet hayatının seçkin çiftleri, uzun yıllara dayanan mutluluklarının sırrını CADDE okurlarına anlattı.

Dostlarıyla buluştu
Gençlere tavsiyeler

Erkek moda dünyasının önde gelen tasarımcılarından Yusuf Kenan ve eşi Filiz Kenan, evliliklerinin 49’uncu yılını kutluyor. Görücü usulüyle evlenen çiftin üç çocuğu ve beş torunu var. Kenan çifti, yeni yuva kuracaklara şu tavsiyeleri verdi: “İyi düşünün, kendinizi ve karşınızdakini tanıyın. Zamanı güzel değerlendirin, böylece yuvanız uzun ömürlü olur.”

Dostlarıyla buluştu
50 yıllık macera

İnan Kıraç, 50 yıllık ilişkilerini keyifli bir dille anlattı: “Evlilik, çok şey öğrendiğim, değerli bir yapı. Çok şanslıyım. 19 senedir bir fırtınanın içindeyiz ama inanıyorum ki, gemiyi sağ salim rıhtıma ulaştıracağım. 50 yıldır evliyiz. Suna Hanım’a bir anda evlilik teklif ettim. Suna’yla yemeğe çıktığımızda, şöyle dedim, flört ediyoruz, nişanlanırsak daha iyi olur.”

Dostlarıyla buluştu

‘Zamanımızda işler ciddiydi’

Dilek ve Alinuri Türker, çevrelerinde uyumlu ve mutlu yuvalarıyla öne çıkan çiftlerden biri. Birlikte 35 yılı geriden bırakan Türkerler, evde tartışma ortamı yaratmamaya çalışıyor, biri konuşurken, diğeri susuyor. Bir gün Alinur Türker’in “Annemler sizi ziyaret etmek istiyor” sözleriyle başlayan mutluluk yolculuğu, iki evlatla taçlandı. “Bizim zamanımızda işler ciddiydi, konu böyle anlatılırdı” diyor iş adamı...

Haberin Devamı

Özveri ve sadakat

Sanat dünyasının tanınmış isimlerinden Banu Çarmıklı, Hakan Çarmıklı’yla evliliklerinin 30’uncu yılını geride bıraktı. Çift, seneler önce bir dost davetinde tanıştı. Bu mutlu yuvada, karşılıklı özveri ve sadakat hakim.

Dostlarıyla buluştu

‘Ruh ikizim olduğunu anladım’

Aras çiftinin dostlukla başlayan ilişkileri, Elif İnci’nin aldığı sürpriz evlenme teklifiyle yön değiştirdi. Temelleri İzmir’de atılan evlilik, yedi yılı geride bıraktı. İnci Aras, “Baran’ı tanıdıktan sonra ruh ikizim olduğunu anladım. 2011’de evlendik ve şimdi 3.5 yaşında bir oğlumuz var. Birbirimizi seviyor ve saygı duyuyoruz. Mutluluğumuzun sırrı, birbirimize karşı olan sonsuz güven ve inancımız. Sevgililer Günü’nü Paris’te kutluyoruz” dedi.

Dostlarıyla buluştu

Ortak noktada buluştular

İstanbul cemiyet hayatının sevilen çiftlerinden Berrin-Ahmet Yoleri, 25 yıldır evli... Severek evlenen ikili, çeyrek asırlık mutluluğu geride bıraktı. Yoleri Ailesi, evliliklerini sadece aşk değil, sevgi, saygı, güven ve bağlılık üzerine kurdu. Berrin Yoleri, “Eşimle hep ortak noktalarda buluşmak için gayret gösterdik” şeklinde konuştu.