Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

ÇEV öncülüğündeki ‘Genç Yetenekler’, verdikleri muhteşem konserle, sanatseverlere klasik müzik şöleni yaşattı

GENÇLER BÜYÜLEDİ

Çağdaş Eğitim Vakfı’nın (ÇEV) ‘Forte 24 Genç Yetenek’ projesi, QNB Finansbank’ın ana sponsorluğunda önceki akşam sanatseverlerle buluştu. Halit Ergenç’in üstün yetenekli gençlerle aynı sahneyi paylaştığı gecenin açılış konuşmasını, onur konuğu dünyaca ünlü keman sanatçısı Suna Kan yaptı. Geceye, Heves Ekinci, Revna Demirören, Demet Sabancı, Seval Azra Kohen, Aslı Ekşioğlu, Ender Mermerci, Siren Ertan, Harika Güral, Osman-Ferihan Göksu, Vakur Tokgözlü, Berrin Olgun Zorlu ve Sadettin Saran’ın da aralarında bulunduğu isimler katıldı.

Haberin Devamı

GENÇLER BÜYÜLEDİ

GENÇLER BÜYÜLEDİ

Kar keyfi

Zubizu, özel etkinliklerle üyelerini bir araya getiriyor. Whiz Experience Designers organizasyonuyla Palandöken Sway Hotels’de gerçekleştirilen Zubizu Weekend’e, Orka Holding Eş Başkanı Halidun-Serpil Orakçıoğlu, Hande Can Yüce, Seda Vardar, Seda Koyunsağan, Ahmet Arslan, Ayten- Metin Edremit ve Metin-Ferda Pamukçu katıldı. Gündüz beyaz örtünün keyfini çıkaran misafirler, akşam DJ Doğuş Çabakçor ve Jabbar’ın muhteşem performanslarıyla coştu.

GENÇLER BÜYÜLEDİ

GENÇLER BÜYÜLEDİ

Yeni mağaza heyecanı

Ezrah Couture, Avrupa ve Orta Doğu’dan sonra, modaseverlerle buluştu. 110 satış noktasında yer alan marka, Nişantaşı’nda yeni bir butik açtı.
İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği Başkanı Hikmet Tanrıverdi’nin yanı sıra iş, sanat ve moda dünyasının ünlü isimlerinin katıldığı açılışta, 2018 ilkbahar-yaz koleksiyonu da tanıtıldı.

GENÇLER BÜYÜLEDİ

‘Hayatın renklerini kucaklayın’

Raffles Spa, önceki gün özel bir davete ev sahipliği yaptı. Yaşama sanatı seminerleri veren tiyatrocu Betül Arım, deneyimlerini davetlilerle paylaştı. Arım, hayatın bütün renklerini kucaklamanın yaşamın üzerindeki olumlu etkilerini anlattığı söyleşisinde, uzun ve sağlıklı yaşamanın yöntemlerini de açıkladı.

GENÇLER BÜYÜLEDİ