Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

Kemer Country Atlı Spor Kulübü, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlamaları kapsamında düzenlediği turnuvayla, cemiyet hayatının ünlü isimlerini bir araya getirdi

KADINLAR PARKURU’NDA KUPA HEYECANI

Binicilik dünyasının kalbinin attığı Demirören Holding bünyesinde yer alan Kemer Country Atlı Spor Kulübü, özel bir turnuvaya ev sahipliği yaptı.
Uluslararası alandaki kapalı manejde, pandemi önlemleriyle düzenlenen ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ etkinliğine, 81 binici katıldı. Kulüp üyelerinin yanı sıra İstanbul Atlı Spor Kulübü, GS Binicilik Kulübü, Avrasya Atlı Spor Kulübü, Yıldızlar Atçılık ve K-9 Atlı Spor gibi diğer kulüp binicilerinin katılımıyla gerçekleşen organizasyon, çekişmeli geçti. Ayşegül İrge Böke, Güneş Öztürk, Sabriye Sevda Esirtgen ve Lara Göksel’in de aralarında yer aldığı sporcuların performansını izleyenler arasında Emre Çelikol, Oktay Sezek, Kaya Didman ve Boran Demir gibi erkek biniciler de vardı. Turnuvada ‘En Pozitif Yarışmacı Özel Ödülü’nü kazanan Neslişah Evliyazade, kupasını Çağrı Başel ve Ela Acar’ın elinden aldı.

Haberin Devamı

KADINLAR PARKURU’NDA KUPA HEYECANI